Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyám nem engedi, hogy kígyót...

Anyám nem engedi, hogy kígyót tartsak. Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod rávenni, ha nem akarja.

Majd ha nem otthon laksz, akkor tarthatsz állatot.

2017. júl. 4. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Az is számítana.
2017. júl. 4. 11:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Én oda adom a kígyómat :D
2017. júl. 4. 11:10
 4/12 anonim válasza:
Vidd el az állatkertbe egy állatsimogatásra. Ott vannak olyanok akik tudják, mit kell tenni. Ha meg nem, hát nem.
2017. júl. 4. 11:33
 5/12 anonim ***** válasza:
sok értelme van kígyót tartani...
2017. júl. 4. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi a kifogása. Ha irtózik tőlük, semmi esélyed. Én a pókoktól irtózom, ha a gyerekem pókot szeretne, a válasz egy határozott NEM lenne, pedig tudom, hogy az ilyen háznál tartott tarantulák harapása nem veszélyes, de a látványukat se bírom. Ha az a baja,hogy szerinte nem vagy elég felelősségteljes és nem gondoznád, akkor bizonyítsd be, hogy az vagy. Olvass minél több könyvet a kígyók tartásáról, lehetőleg úgy, hogy ő is lássa. Legyél nagyon tájékozott, ne csak találgass, hogy most mit is kéne csinálni, ha ott van előtted a kígyó. Ez amúgy bármilyen állat tartásánál alap. Emellett tanulj jól, segíts sokat a házimunkában. Ez persze időbe telik, akár egy évbe is vagy még többe, de meglesz az eredménye.
2017. júl. 4. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni, akár több helyre is, és keress bődületes összegeket! Ennek nagy részét add oda édesanyádnak, és akkor talán belemegy, hogy kígyót tarts.
2017. júl. 4. 12:14
 8/12 A kérdező kommentje:
15 vagyok a kígyókhoz értek. Kiskorom óta nézem róluk a természetfilmeket. Madarpokom volt attól nagyon irtózott, de megengedte... A kígyót valamiért nem akarja engedni. Egyébként költségkeret meg van... Én fizetnék mindent... Megvan az állatra a terráriumra fűtő testre és mindenre a pénzem... Az eleség meg heti durván 200-400 forint
2017. júl. 4. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Én ez esetben #6-os válaszoló maradék ötleteit csinálnám. Illetve kicsit jobban mutasd ki, hogy mennyire oda vagy a kígyókért. (Nekem sem engedik, hogy kígyót tartsak... Értem, hogy visszataszító, csak azt sem, hogy mitől!)
2017. júl. 5. 08:59
 10/12 Bihar Valatonon ***** válasza:
Vigyél haza titokba 5-6 madárpókot engedd be anyádék szobájába aztán amikor kellően pánikolnak mond, hogy nincs rá megoldás, de ha lenne kígyó megenné őket :)
2017. júl. 6. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!