Milyen kígyót tartsak?
Még nem tartotam kígyót (jobban érdekelnek a fán élõ fajták)
Köszi :)
Első vagyok.Nekem Braziliai szivárványos boám van,és egy Smaragdzöld fapitonom.De szeretnék majd egy királypitont is,csak amelyik színváltozat nekem tetszik,az még nem igen kapható.
Igazából mind a kettő jó választás.De az alapján például eldöntheted,hogy milyen nagyra szeretnéd ha nőne a kígyód.Mert a királypiton 150 centinél nem lesz nagyobb,a szivárványos boa viszont jó két méteresre nő.
A smaragdzöld fapitont nem ajánlják első kígyónak,csak annak akinek már van tapasztalata,mivel elég szeszélyesek.Szerencsére a miék haláli nyugodt,egyszer kapott oda eddig a másfél év alatt,de csak mert éhes volt,és azt hitte a párom kezére,hogy kaja.
Akkor ajánlom figyelmedbe az október közepén tartandó terraplaza-t Budapesten.Ott biztos találnál magadnak megfelelő kígyót.A mi boánk is onnan lett 2 éve.
Vagy itt az oldalon is találhatsz eladó fajt.
köszi a hasznos válaszokat ! akkor majd boát veszek :) amúgy tudom ,hogy a fapiton szeszélyes és "harapós" ! Írtam is , hogy majd ha tapasztalt leszek e téren, akkor szeretnék egyet :)
Sőt talán egyszer egy Tigrispitont is bevállalnék :D
Minden esettre mindenkinek, mindig ment a zöld pacsi ! még egyszer köszi a hasznos válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!