Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az ilyen napokat hogy lehet...

Az ilyen napokat hogy lehet ép ésszel kibírni?

Figyelt kérdés

Ma van ugye AZ a nap (le se írom mert a nevétől is rosszul vagyok), és persze hogy még a természet is az ő pártjukat fogja, ahelyett hogy lenne egy kiadós fagy vagy valami jó vihar, nyilván pont ma gyönyörű az idő, süt a nap, csiripelnek a madarak... Ha ez nem lenne elég, holnap meg annak a lánynak lesz a névnapja aki miatt olyan állapotban vagyok amilyenben. És ma még melegfront is van.

Ennek hála megint kiújult a depresszióm, pedig már az utóbbi időben sikerült leráznom magamról. Hiába GTA-zok, nézek Star Warsot egész nap, nem segít.

Az ilyen "halmozott" nehéz napokat hogy lehet ép ésszel kibírni? Nyugtató? Nem akarnék hozzányúlni mert már egy ideje csak utazáshoz szedem, de lassan muszáj lesz.

#depresszió #nyugtató #szenvedés #naptár #a Sátán napja #fekete ünnep
2023. febr. 14. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

A múltkor a saját szülinapom felejtettem el, nem hogy ezt:D

"a természet is az ő pártjukat fogja"

Általában ha tolod a 12 órás műszakot akkor 7 ágra süt a nap, ha otthon vagy szakad az eső, tombol a tájfun, úgyhogy lehet poshadni bent a házban, úton ilyenkor kereszteződésben nem adnak elsőbbséget, este kiég az izzó, és a bolt zárva van, de nézd a jó oldalát, gyertyafényes vacsora bazd+! :D Ez általában így szokott lenni, hogy minden szar. :)

2023. febr. 14. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Jézusom, komolyan ez neked a halmozottan nehéz nap?? Hány éves vagy, 14? Fel kéne nőni inkább
2023. febr. 14. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:
69%
Sportolni is jó.. elveszu a figyelmet egy kicsit a rossz gondolattól
2023. febr. 28. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!