Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 32 éves férfi hogyan kezdhetné...

32 éves férfi hogyan kezdhetné újra az életét, hogyan állhatna talpra? Jajj, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egész nap csak fekszek. Sokat vagyok beteg. Van egy home office-os munkahelyem. Szüleimnél lakok. Anya, apa és én. Rajtuk kívül van még 1-2 barátom. Messenger-en kommunikálunk. Nincs barátnőm. Stb. Mit tegyek? Antiszociális vagyok, mindig ilyen voltam, de ennyire azért sose. Depressziós is vagyok. Kétségbe esetten keresem a kiutat, de már erőm, hitem nem igazán van az újrakezdéshez. Senki és semmi se érdekel, kivéve ezt a pár embert, akik még szóba állnak velem.

2023. febr. 13. 19:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De legalább nem nő vagy, akkor még nehezebb lenne.

Így ha valóban társat akarsz, akkor nem lenne gáz tenned érte. (Egy normális nőnek csak a véletlen és a jószerencse van ilyen helyzetekre, vagyis kb semmi.)

Helyedben kimozdulnék otthonról. Na nem elköltöznék, mert azt minek, felesleges pénzkidobás. Hanem pl home office helyett keresnék bejárós melót, meg elmennék túrázni, bringázni idegenekkel.. vagy vannak ilyen társasjáték klubból is pl.

De akár az online társkeresés is jöhet....

2023. febr. 16. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

11: depressziós és alapból is introvertált embernek ajánlgatod, hogy idegenekkel meg egyedül menjen kifejezetten extrovertált embereknek való programokra :D

Kérdező: inkább ne itt keress választ, ha segítség kell pszichológushoz fordulj, ne arctalan buta emberekhez az interneten :D

2023. febr. 16. 10:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Figy tess, ha gondolod dumálhatunk:D Nekem ami nagyon sokat segített es lehet elcsépelt, de az edzés baromi sokat számított, több szempontból, ha ho-ban dolgozol valszeg mozgásszegény eletmódot folytatsz, szóval ez már csak az egeszsegednek is jot fog tenni, aztán a mozgás miatt konkrétan hangulatjavító anyagok keletkeznek a szervezetedben velem madarat lehet fogatni, amikor széthajtom magam, aztán ott van h kapcsolodsz emberekkel akar csak a recis csajok vagy egy másik kondizó emberrel is dumába elegyedhez, de ha nincs kedved akkor sincs semmi, de a kimozdulás a legfontosabb! Plusz ha majd látod magadon a változást h esetleg fogytál vagy jött egy kis izomtömeg az önbizalmad is jobb lesz :D értelmesnek tűnsz, es már legalább felismerted a helyzeted, szóval hajrá, most valszeg még a tervezes fázisban vagy, de tarts ki és valósitsd meg, amit ki gondoltál, plusz jó tanács lehet az barmilyen kis apródolog, de ha elegedettseggel tölt el már jó;)) 27/f
2023. febr. 16. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Ja, és pszichológushoz semmiképp se fordulj. Olyan emberek próbálnak majd segíteni,akik előtte több ezer ember lelki baját, nyomorát hallgatták már meg. Vagyis immunissá váltak rá, nem érdekli őket igazán. Ráadásul idegenként nem tudnak belelátni a lelkedbe. Arra jók csak, hogy lehuzzanak, ha magánrendelésrol van szó. Ha meg államirol, azt meg inkább hagyjuk. Ne "szakembert" keress, ha egyáltalán nekiállsz ilyesminek, hanem olyan embert,aki valamennyire hasonló helyzetben van, mint te. És akivel esetleg egymásnak tudtok segíteni, meghallgatással, bizalommal történő odafordulással, tanáccsal.

Nekem egy haverom itt Angliában 40 évesen lett öngyilkos. Elotte hetekig a hugával, az anyjával járták a hivatalos utat, kértek volna segítséget, hogy utalják be valami itteni pszichiátriára. Mindenhonnan elküldték őket a "szakemberek".

Engem persze egyik sem hívott, hogy megmondja, baj van. A sráccal 2 héttel a halála előtt beszéltem utoljára. Abszolút bizakodonak, opti mistának tűnt, nyoma nem volt annak, mire készül. Pedig akkor már a családjának mondogatta, mit fog tenni.

2023. febr. 17. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:
14: nagyon gáz vagy :D bele se megyek, mert buta vagy
2023. febr. 17. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es...

Ha megmagyarázod, hogy egy túrázás, bringázás vagy társasjátékozás miért KIFEJEZETTEN extrovertáltaknak való, akkor gratulálni fogok....

Egyikben sem kell szerepelni, produkálni, kezdeményezni. Egy visszahúzódó ember (mint pl én is) is el lehet szép csendben is akár...

Bringázni és túràzni egyedül is lehet, ez már a depi ellen sokat jelentene... Később másokhoz csatlakozva még barátokat is szerezhet az alany....

A társasjáték már társaságibb persze, de az sem az, ahol annyira középpontban kellene lennie az egyénnek.

Kifejezetten extrovertáltaknak való pl a karaoke vagy a színjátszás, vagy munka esetén pl egy üzletkötő állás.

Ezek csak pár példa... De gondolom te 12-es, inkább ketrecbe zárnád a kérdezőt, mert az biztos introveltáltaknak való, hát bravó!

2023. febr. 18. 11:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Milyen home office-os munkahelyed van?
2023. ápr. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!