"a párok lesajnáló tekintete miatt"
Vannak bajok a toronyban. Hogy kell ezt elképzelni? :D
Csak mert én rendszeresen járok egyedül is, barátokkal, ismerősökkel is. Csomó alkalom van, amikor szétszéledünk előtte. Vagy másoknál is azt látom, hogy az egyik beáll a sorba jegyet venni másik a popcornos sorba meg elmennek WC-re és nem is látod őket együtt.
Nyilván a saját kényszerképzeteinktől a legnehezebb menekülni.
Mostanság többet voltam csak mindenki párral vagy haverral van mindig én vagyok csak egyedül.
Átlagban szerintem vagyunk 15 20 an egy teremben úgy feltunik de vegulis nem zavar
Régen csajomal jártam most ugyan úgy megyek mindenhova csak egyedül. Várom hogy a gyerkoccunk nagy legyen akor lesz újra társaság 😀 meg 10 év kb 😀
Nem.
A World of Warcraft-ot például egyedül mentem el megnézni, se barátnőm nem volt rá kíváncsi se rokon, se haver....én meg fan vagyok....
Habár manapság már leginkább csak a látvány miatt megyek el filmet nézni, szóval 1 évben max 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!