Ciki egyedül moziba járni?
Barátaim nincsenek, inkább csak munkahelyi kapcsolatok illetve pár ember, akikkel többet beszélgetek, mint egy idegennel, de olyan viszonyban senkivel sem vagyok, hogy elhívjam moziba.
Márpedig szeretek filmezni, és úgy utálom, hogy a saját bénaságom miatt egy csomó darabról lemaradok, emiatt csak később, szétspoilerezve látom.
Ma elhatároztam, hogy ennek vége, de még mindig olyan fura érzés egyedül odamenni, leülni. Vagy rosszul gondolom, szerintetek?
Én is mindig egyedül járok moziba.
Egyszer pár éve beültem egy lars von trier filmre (sorozatgyilkosról szólt az előadás).
Mindenki párban, de inkább egy kisebb társasággal jött a vetítésre. Én meg ott ültem hátul, egyedül, több szék is üres volt mellettem és előttem is. Szerintem senki se mert közel ülni hozzám xD
Én pont egyedül néztem meg a Pókembert a moziban, előtte én is féltem, hogy gáz lesz, de semmi nem volt, sőt élveztem is, hogy megmertem ezt lépni, és nem kell függnöm attól, hogy valaki eljön-e a moziba velem vagy nem, hanem ha valamit megakarok nézni, akkor van bátorságom megnézni egyedül is.
Egyébként kisvárosban lakok, nem voltunk sokan a moziban, és az emberek nagy része egyedül jött és egyedül is ült 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!