Ez rosszul esne a helyemben?
Sziasztok!
Lesz egy nagy vizsgám a jövő héten és arra készülök egy ideje. Páromat és engem meghívtak családbarátok hozzájuk, de én végül bölcsebbnek tartottam, ha maradok még tanulni és készülni, mert nagyon a nyakamon van a határidő. De páromnak mondtam, hogy ő menjen nyugodtan, meg miattam ne tegyék el a programot. De majd írjon hogy ér haza.
Erre ír nekem este, hogy úgy tűnik ott is alszanak náluk, mert jól érzik magukat és kicsit messze laknak, idő hazautazni.
Nem mondtam, de nekem egy kicsit ez rosszul esik, mert itthon maradtam, így is kimaradtam a jóból, egész nap egyedül tanultam itthon és azt hittem, legalább hazajön hozzám.. Még mielőtt kombinálás lenne itt az ott alvásból rokonokról van szó, tehát nem merül fel "nő ügy". :D
Semmi jó elrontója nem akarok lenni, de nektek nem esne rosszul, hogy nélkületek így marad inkább?
Értem, köszi.
Akkor ezek szerint vegyes, hogy ki hogyan vélekedne. Annak örülök, hogy jól érzi magát, csak magamból indulok ki, és lehet ezért nem esik annyira jól..
Mármint volt, hogy ha én nélküle tudtam menni, elutasítottam ilyet, hogy inkább hazamennék hozzá, hogy vele legyek, mert tudtam, hogy jól esne neki.
De ez nem azt jelenti, hogy neki is így kell, tudom persze.
Miért esne rosszul?
Jól érezte magát hála az égnek,örülni kell neki.
Ő szórakozott,Te otthon maradtál tanulni,ami a Te döntésed volt.
Felesleges ezen megsértődni.
Már túl tárgyaltuk igazából, de köszi a válaszokat! :D
Nem mutattam ki semmi olyat véletlenéül se felé, hogy rosszul esett volna, meg tök sokat mesélt másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!