Nem lehetne hogy segítsenek a csinos nők a férfiaknak abban,hogyan vigyenek ágyba jó testű nőket?
50
Te tiszta hülye vagy esküszöm . Vagy csak pszichopata.
Az csak pénzzel jön össze max!
Szerinted. Mások tapasztalatai szerint meg nem.
Ezt kéne megérteni, hogy nincs nálad az Ultimate Abszolút Igazság. Van aki ilyen, van aki olyan.
52
Te is csak egy tipikus feminista nárcisztikus kötözködő vagy akinek semmilyen válasz nem jó ha férfi írja.
Na akkor meg sülj meg!
54
Hát kihozza az emberből ezt aztán meg milyen könnyű a stílussal vádaskodni, ugye?
54
Ja és egyébként nem vagyok sikertelen, nem tudom honnan szoptad ezt.
Volt már 3 kapcsolatom. Persze saját szintemen, illetve egy már szintem felett a pénzemnek köszönhetően.
55
“ 100%
53, hát bocsánat, hogy nem 0-ban és 1-ben gondolkodom:D De ami igaz, az igaz, ha magadnak sem adsz esélyt, más sem fog neked.”
Ezek idealista szlogenek. A valóság nem így működik, ennél sajnos kegyetlenebb. Te női szemszögből nyilván azt gondolod, hogy egy srácnak simán van esélye nála szebb nőnél ha hisz magában és kedves, aranyos.
A férfi szempont ilyenkor mérvadóbb mert gyakorlaton alapszik (értsd: mi próbáljuk meg nem ti) és a tapasztalatokból vonja le a következtetést.
Az megvan, hogy nem csak a külső és a kedvesség létezik?
Ott van a humor, a magabiztosság, az empátia, a romantikusság, az érzelmi intelligencia, a műveltség, a közös érdeklődések és hobbik, a közös hosszútávú tervek.
Rengeteg mindenen áll vagy bukik, hogy kettő ember összejön-e avagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!