Nem lehetne hogy segítsenek a csinos nők a férfiaknak abban,hogyan vigyenek ágyba jó testű nőket?
Rendben.
Pár éve Erasmus+-szal fél évet töltöttem Olaszországban, ahol megismertem a páromat. Éppen egy kávézóban ültem és rajzoltam, amikor odajött egy srác és megjegyezte, hogy nagyon jól néz ki és hogy ő is foglalkozik rajzolással (és festészettel). Amikor válaszoltam (olaszul), megkérdezte hova valósi vagyok, mert az akcentusom alapján biztos nem a régióból származom. Válaszul elmondtam, hogy budapesti vagyok és egy féléves program keretein belül vagyok itt, két hete érkeztem meg. Felajánlotta, hogy bemutatja a város rejtettebb kincseit és a többi mondhatni történelem. Másfél hónap után elcsattant az első csók, majd pár héttel később le is feküdtünk. Az Erasmus+ után visszamentem Budapestre befejezni az egyetemet (már csak egy félév volt hátra, ezalatt távkapcsolatban voltunk), aztán kiköltöztem hozzá.
A párom enyhén izmos (sportos alkat), viszonylag magas (kb 180-185 centi), hosszú, bungyuri haja van.
Nos, jelentett ez neked bármilyen segítséget? Tudást, amit felhasználhatsz a saját életedben?
26N
Elég hamar ítélkezel így ismeretlenül. 😂
Honnan veszed, hogy házasok? Honnan veszed, hogy gazdag a pali?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!