Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha megmondom egy nőnek 10...

Ha megmondom egy nőnek 10 perc ismeretség után hogy le akarok feküdni vele úgy hogy nem vagyok jóképű és el is vagyok hízva mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Sokan úgy vannak vele,ahogy én is,hogy meglátnak egy szép nőt és akár azonnal is szexuális kapcsolatot létesítenének vele.Na de ez lehetséges egyáltalán?Vagy ahhoz nagyon jól kéne kinézni?Hogy azt mondja valaki 10 perc után egy nőnek hogy menjünk az ágyba és az el is megy vele?Vagy akármilyen jól is néz ki a pasi a nő nem fog egyből lefeküdni vele?31/F Lilla

2023. jan. 8. 11:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%
18, hidd el, hogy ezek inkább kínos próbálkozások egy igényes nőnél, nem pedig egónövelők.17 voltam.
2023. jan. 8. 12:49
 22/30 anonim ***** válasza:
8%

18 vagyok

Maga a kivitelezés kínos,ebben egyetértünk.

De maga a tény,hogy ágyba vinne a pasi,mert tetszel neki,az igenis jólesik a nőknek.Erre céloztam.

Az már más kérdés,hogy agyonvágja az egészet az alpári stílussal.

2023. jan. 8. 13:27
 23/30 anonim ***** válasza:
82%
22, 21 vagyok, ne fokozzuk :-)
2023. jan. 8. 13:29
 24/30 anonim ***** válasza:
8%

Először adj utanna nem kell mar mondanod hanem magatol fog menni.

De ha az adas nem megy nálad akkor beszivtad

2023. jan. 8. 13:39
 25/30 anonim ***** válasza:
66%

"De maga a tény,hogy ágyba vinne a pasi,mert tetszel neki,az igenis jólesik a nőknek"

Elővenné az ocsmány farkát és belém kenné? Sokkal gondolsz magadról. Ez baromira nem esik jól.

2023. jan. 8. 14:02
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Ne tedd, nem éri meg! Hülyének/perverznek leszel nézve és a nőnek pedig (az amúgy sem kevés már meglévő) egója fog nőni!
2023. jan. 8. 15:11
 27/30 anonim ***** válasza:
36%

Lilla🤣🤣

Ha mondjuk te vagy Arnold Swarz. hasonmása akkor elárulom kerdezned sem kell, alig fogja varni hogy elérintsd, ha megcsokolod akkor már a menyorszag felé vezető úton fogja érezni magát (ha " elnem élvez " már attól)

:D

2023. jan. 8. 22:30
 28/30 anonim ***** válasza:
36%

De mint irtam fennebb csak az agyatok rovid hogy ertsetek:

Előbb adnod kell ahoz hogy kapj, foleg egy ffinek.

-nem pénzre gondolok-

2023. jan. 8. 22:33
 29/30 anonim ***** válasza:
95%
Pár pofon könynen lehet a vége.
2023. jan. 8. 23:19
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ember, azt áruld már el mennyi pénzed van, mert az nagyon nem mindegy. Ha a Ferrari kulcsot ott pörgeted az ujjadon meg Lui Vuttony felsőben mész oda tenni a szépet, 3 perc után le is szopnak akár az utca közepén.
2023. jan. 10. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!