Ha megmondom egy nőnek 10 perc ismeretség után hogy le akarok feküdni vele úgy hogy nem vagyok jóképű és el is vagyok hízva mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Sokan úgy vannak vele,ahogy én is,hogy meglátnak egy szép nőt és akár azonnal is szexuális kapcsolatot létesítenének vele.Na de ez lehetséges egyáltalán?Vagy ahhoz nagyon jól kéne kinézni?Hogy azt mondja valaki 10 perc után egy nőnek hogy menjünk az ágyba és az el is megy vele?Vagy akármilyen jól is néz ki a pasi a nő nem fog egyből lefeküdni vele?31/F Lilla2023. jan. 8. 11:59
11/30 anonim válasza:
9-es
De igenis van.Tudnék mesélni.
Pedig nem vagyok alfahím!
12/30 A kérdező kommentje:
8-as fentebb íram hány éves vagyok.És azt is leírtam hogy nézek ki.
2023. jan. 8. 12:18
15/30 anonim válasza:
Valószínűleg el fog küldeni a nő a fenébe. Jogosan.
16/30 anonim válasza:
Minimum "diót tör", és nem lesz folytatása a dolognak.
17/30 anonim válasza:
Lányok-asszonyok, nem kell kétségbeesni. Én azt szoktam mondani az ilyeneknek, hogy ezt az ajánlatot nem áll módomban elfogadni, sajnálom.
18/30 anonim válasza:
17-es
Elhiszem,de álszent duma,mert az egótoknak azért tetszik az ilyen...
19/30 anonim válasza:
Már attól ég a fejem, hogy ilyeneket olvasok az állítólagos "férfitársaimtól". Szerintem kiröhög a faszba és elküld a picsába, aztán letilt mindenhonnan. Jobban jársz, ha hanyagolod ilyen tudással a csajozást.
20/30 anonim válasza:
Vannak megfizethető áron zongorák!... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!