Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet hogy azért van annyi...

Lehet hogy azért van annyi frusztrált ember mert nincsenek kielégítve szexuálisan?

Figyelt kérdés
Meg vannak őrülve az emberek,halljuk sokszor és tapasztaljuk is ha bemegyünk egy boltba,ha tömegközlekedünk vagy ha autóval közlekedünk.De mi az oka a megőrülésnek?Csak nem a szexuális élet hiánya?

2023. jan. 8. 02:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ma már láttam haspólóban lányokat meg láttam egyet melltartó nélkül is.
2023. jan. 8. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Le kéne szállni a felhőkből,csak ugye a sok közösségi média, reklám bolondít mindenkit: ez neked jár, valósítsd meg magad, nem érdemel meg ez az ember, te többet érsz....stb szövegekkel.. Irreális a valóság és iszonyat koppanás a felébredés!"

Nagyon ADOM!

2023. jan. 9. 06:08
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet, hanem biztos.
2023. jan. 9. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
A frusztrációnak ezernyi oka lehet, a szex hiánya csak az egyik. Úgy tudom, hogy sok embert a kilátástalanság zavar, emellett pedig nem leli a helyét a világban. Nem tudják sokan, hogy milyen szakmát, hivatást válasszanak maguknak
2023. jan. 9. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

A szexhiány csak egy része.

Egy elmaradott kis országban, a legtöbb embernek nehéz a megélhetés, nincs sikerelménye stb.

Meg hát a magyar mindig is sértődött, frusztrált, nem túl okos nép volt. Ahelyett hogy megmozdulna és tenne azért, hogy jobb legyen, a többség csak pofázik és másokon vezeti le feszültséget.

2023. jan. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!