Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha utánam sem fordulnak meg a...

Ha utánam sem fordulnak meg a nők az utcán én minek forduljak meg utánuk?

Figyelt kérdés
Régebben szembejött egy csinos lány vagy nő,a szemébe néztem aztán még megfordultam utána,megnéztem hátulról is.Csakhogy engem nem szoktak nézegetni nők,nem fordulnak meg utánam az utcán ezért én sem nézegetem őket.Megszólítani főleg nem fogom őket,ők se szólítanak meg engem.Én már úgy járok kelek Budapest utcáin mintha egy sivatagban jarnék ahol nincsen semmi látnivaló.31/F

2023. jan. 8. 01:40
A kérdező szavazást indított:
Megnézek egy jó pasit az utcán
Megnézek egy jó nőt az utcán
Nem nézek pasikat az utcán
Nem nézek nőket az utcán
Nem nézni kell őket,szexelni kéne velük.
23 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Ez lenne a normalis, hogy nem forogsz, mint valami paraszt.
2023. jan. 8. 01:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Én ha utazok is a buszon vagy villamoson a telefonom nyomkodom.Beszélgetni nincs kivel,nézni nincs kit és nincs miért,egyedül vagyok egy 2 milliós városban.Ennyi erővel egy tanyán is lakhatnék,annyi emberrel ott is tudnék beszélgetni mint itt a fővárosban.
2023. jan. 8. 01:44
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem is jó nézni őket mert csak felizgul az ember aztán meg úgysincs aki kielégítsen.El kell költözni egy kis faluba ahol csak nyugdíjas nénik és bácsik vannak és nem fogunk felizgulni szexuálisan.
2023. jan. 8. 01:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Úgy kell csinálni mintha ott se lennének.Ha le is ülünk egy jó csaj mellé a vonaton, gyorsan vegyünk elő egy könyvet vagy a telefonunkat nehogy még csak véletlenül is ránézzünk.Vagy csukjuk be a szemünket próbáljunk aludni egy kicsit.
2023. jan. 8. 01:51
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező

Hány nő mondta neked azt hogy jaj, milyen jó is ha az utcán forogsz utána, ha a szemébe bámulsz menet közben és hogy mennyire de mennyire rossz is hogy ha ezt nem csinálod?

Tippelhetek?

Egy sem, ugye?

Na, pont ennyi fog történni ha nem teszed többet. A semmi.

2023. jan. 8. 02:34
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Hú, de utálom én is ezt a forgós fajtát. Külön szánalmas, mikor a párja mellett forog. Sajnálom szegény csajt, hogy egy ilyenre futotta, sosem lennék képes tolerálni ezt a viselkedést. De azt is gyűlölöm, ha engem bámulnak és utánam forognak. Úgy szájbavágnám ilyenkor az illetőt...
2023. jan. 8. 04:46
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

"Úgy kell csinálni mintha ott se lennének.Ha le is ülünk egy jó csaj mellé a vonaton, gyorsan vegyünk elő egy könyvet vagy a telefonunkat nehogy még csak véletlenül is ránézzünk.Vagy csukjuk be a szemünket próbáljunk aludni egy kicsit."

Ezzel nem büntetsz senkit! Hát nem érted?

A több millió vagy milliárd másik férfi meg megnézi, csak nem vagy konkurencia, ennyi!

Az emberiségnek tökmindegy hogy a te génjeid mennek tovább vagy a többi férfié. Tudod te hány ember hal meg anélkül hogy nem adta át a génjeit?

A nőknek is csak annyi fog feltűnni hogy kiszállsz a játékból és választanak egy másik férfit!

2023. jan. 8. 08:32
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerű emberek szoktak forogni meg nézni a másik fenekét, ráadásnak bazi feltünően. Én sem forgok senki után, nem vagyok állat hogy ilyeneket csináljak.

Ha meg tetszik egy lány, szólítsd le, nem levegőnek kell nézni őket.

2023. jan. 8. 08:38
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor ne fordulj, senkit nem érdekel igazából.
2023. jan. 8. 09:38
 10/12 anonim ***** válasza:
95%
Majd túlélem valahogy, hogy ki tudok menni végre az utcára anélkül, hogy valaki ezt bármilyen formában kommentálná.
2023. jan. 8. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!