Ha utánam sem fordulnak meg a nők az utcán én minek forduljak meg utánuk?
Kérdező
Hány nő mondta neked azt hogy jaj, milyen jó is ha az utcán forogsz utána, ha a szemébe bámulsz menet közben és hogy mennyire de mennyire rossz is hogy ha ezt nem csinálod?
Tippelhetek?
Egy sem, ugye?
Na, pont ennyi fog történni ha nem teszed többet. A semmi.
"Úgy kell csinálni mintha ott se lennének.Ha le is ülünk egy jó csaj mellé a vonaton, gyorsan vegyünk elő egy könyvet vagy a telefonunkat nehogy még csak véletlenül is ránézzünk.Vagy csukjuk be a szemünket próbáljunk aludni egy kicsit."
Ezzel nem büntetsz senkit! Hát nem érted?
A több millió vagy milliárd másik férfi meg megnézi, csak nem vagy konkurencia, ennyi!
Az emberiségnek tökmindegy hogy a te génjeid mennek tovább vagy a többi férfié. Tudod te hány ember hal meg anélkül hogy nem adta át a génjeit?
A nőknek is csak annyi fog feltűnni hogy kiszállsz a játékból és választanak egy másik férfit!
Egyszerű emberek szoktak forogni meg nézni a másik fenekét, ráadásnak bazi feltünően. Én sem forgok senki után, nem vagyok állat hogy ilyeneket csináljak.
Ha meg tetszik egy lány, szólítsd le, nem levegőnek kell nézni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!