Jól látom, hogy a férfiak sokkal nehezebben viselik a magányt?
Nem feltétlenül. Persze lehetséges, csak ezt a kérdést más szemszögből érdemes megközelíteni.
A férfiakat nagyobb részben érinti a magányosság. Így a sok, akár 30-40 éveiben járó egyedül maradt férfiak gyakran teljesen elzárkózik, haragját a nőkre vetíti ki. Persze ez csak ez kisebb réteg, nőként könnyebb kapcsolatot találni. Igen tudom, lehet jönni a szokásos szöveggel, hogy bizony nekik is nehéz megtalálni a megfelelőt, de akár még egy átlagosnál rosszabbul kinéző nőt is gyakran betalálnak a férfiak.
Így ezt, hogy ki viseli jobban, nehéz megállapítani. Ember függő, de az biztos, hogy több férfit érint a dolog
szerintem a nők is csak nekik nincs magány xd
közösségi média is pityog nekik mindig, érdeklődnek stb
Ezt úgy lehetne letesztelni, ha holnaptól ugyanannyi figyelmet kapna mindkét nem minden tagja (vagy legalább egy-egy kontrollcsoport).
Szerintem a nők 90%-a összeomlana attól a fajta figyelemnélküliségtől amiben a legtöbb férfi évtizedekig eléldegél.
2022 nyarán pl ki is jött egy könyv amiben ilyen és ehhez hasonló élményeit írja le egy nőből férfivá operált transz. Pár hónappal rá öngyilkos lett.
Ennyire viselnék jól a nők többsége a teljes egyedüllétet.
Ebben a kérdésben sem lehet általánosítani, mert embere válogatja.
Érzelmileg mindkét nemnek nehéz, viszont a szexnélküliséget a férfiak rosszabbul viselik, ami evolúciós és hormonális (magasabb tesztoszteronszint) okokra vezethető vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!