Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Számotokra mi az egyik olyan...

Számotokra mi az egyik olyan dolog, amit a legjobban szeretnétek a jövő èvben?

Figyelt kérdés

Én egy nőt, akivel szenvedèlyes és érzelmi keretek között összejárhatok szexelni ès nèha kimozdulunk együtt.Aki több mint egy szexpartner, de éppen kevesebb mint egy barátnő. Akit nekem teremtettek azért, hogy az űröket betöltsem, amiket sajnos elmulasztottam vagy èppen el kellett hogy mulasszak, vagy nem jött össze bármi miatt. Mindenkèppen komoly sérelem, hogy a kopaszodás miatt 3 leendő jó lehetőségemtől fosztottak meg. Mert az nem tetszik a nőknek.

31 évesen már 2-3 kapcsolaton túl kellett volna lennem. Külsőleg-belsőleg megfelelő nővel. Problèmás család, alakváltozás, szerencsétlen helyzetek, stb, valami mindig gátat szabott. Boldog újévet mindenkinek ès kívánok jó élmènyeket minden tapasztalni akaró embernek. Sok sikert hasonló cipőben járó férfiak!

2022. dec. 25. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Most lettem 18, jó lenne már végre egy barátnő. És most tenni is fogok érte
2022. dec. 25. 23:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Az nekem is kellene és kellett is volna. Szerintem nem mindegy hova születik az ember és milyen társaság veszi körül.stb
2022. dec. 25. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Írhatnám, hogy barátnőt, de arról már letettem. Eddig nem volt, már nem is lesz. Szóval jövőre szeretnék végre meghalni. Esetleg még a lottó fődíj érdekelne, pàr száz milcsi. 29f
2022. dec. 25. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy normális, komoly, hosszú távú párkapcsolatot.
2022. dec. 26. 05:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Elkezdeni végre a fogászati kezelésemet.
2022. dec. 26. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Elsőre majdnem rávágtam én is, hogy barátot ("pasit", csak ezt a szót valamiért nem bírom nagyon), akivel minden klappol és összejönne egy igencsak hosszútávú kapcsolat, mert mostanában emiatt szenvedek egy kicsit, és rendre, napiszinten téma már egy ideje. Csak közben meg ott van jövőre az egyetemi gyakorlat, amitől tartok és nagyon, de nagyon szeretném, ha minden rendben zajlana körülötte és alatta, előtte, meg utána is.
2022. dec. 26. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!