Számotokra mi az egyik olyan dolog, amit a legjobban szeretnétek a jövő èvben?
Én egy nőt, akivel szenvedèlyes és érzelmi keretek között összejárhatok szexelni ès nèha kimozdulunk együtt.Aki több mint egy szexpartner, de éppen kevesebb mint egy barátnő. Akit nekem teremtettek azért, hogy az űröket betöltsem, amiket sajnos elmulasztottam vagy èppen el kellett hogy mulasszak, vagy nem jött össze bármi miatt. Mindenkèppen komoly sérelem, hogy a kopaszodás miatt 3 leendő jó lehetőségemtől fosztottak meg. Mert az nem tetszik a nőknek.
31 évesen már 2-3 kapcsolaton túl kellett volna lennem. Külsőleg-belsőleg megfelelő nővel. Problèmás család, alakváltozás, szerencsétlen helyzetek, stb, valami mindig gátat szabott. Boldog újévet mindenkinek ès kívánok jó élmènyeket minden tapasztalni akaró embernek. Sok sikert hasonló cipőben járó férfiak!
Hát most olyat írjunk amire semmi esély nincs vagy olyat amire azért akad némi sansz?
Ha előbbit, akkor nyilván én is barátnőt, ha utóbbit, akkor eljutni végre 27 évesen külföldre.
Van idős, meg súlyosan beteg családtagom és szeretném ha jövőre is velünk lennének Karácsonykor és van egy barátunk aki sajnos baleset miatt egy éve kómában van, szeretném ha visszatérhetne a családjához.
A többit remélem meg tudom oldani magam.
Már 5 éve próbálkozok egyetemre menni (orvos akarok lenni, de nagyon magas a pontszám), és sokmindenből újra kellett érettségiznem. 2023 tavasszal még be van tervezve egy nyelvvizsga, elvileg így már meglesznek a pontjaim, és szeptemberben kezdheteknék. De jó lenne!
(Igen, sajnos ilyenkorra nőtt be a fejem lágya, a középiskolát felválról vettem, és inkabb szakmát tanultam. Most 5 éve jöttem rá, hogy tanulni kellett volna anno. De én azt mondom, sosem késő elkezdeni valamit!)
Én szeretném, ha jobban alakulna az élet és nem lenne kilátásban egy válság és nem arról szólna nap mint nap minden, hogy minden drágább és "hiány".
Illetve többet szeretnék segíteni másoknak, kevésbé akarok bunkó lenni és nem akarok lehangolt sem lenni.
Illetve el szeretném érni a kitűzött célom, saját magammal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!