Megszüntessem az oldalam?Nincs kivel beszélnem.
Az a baj szerintem,hogy túlgondolod az ismerkedést másokkal.
Nem lehet,hogy kicsit erőszakosan szeretnél ismerkedni?
Szerintem ha valakivel megvan a közös pont azt nem kell erőltetni.
Ha valakivel pedig nincs akkor felesleges.
Veszíteni semmit nem veszítesz azzal, ha nem vagy fent a fészbúkon, - mert igénytelen, haszontalan időtöltés!
Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne igényed emberi kapcsolatokra, - naná, hogy próbálj meg valahol kialakítani ilyeneket!
Szerintem az lehet a probléma, hogy nem tudod a kapcsolatokat a szintjüknek megfelelő komolysággal kezelni.
Egymásra találtok valakivel egy témakör kapcsán, váltotok egy-két mondatot, maximum gondolatot. De ha kölcsönösen láttok esélyt a kapcsolat további elmélyítésére, akkor sem biztos, hogy hasznos dolog a másik akaratának ellenére erőltetni az azonnali folytatást, lépéseket tenni a kapcsolat szintjének további mélyítésére. Vállalhatatlanná az szokott általában tenni egy kialakulóban lévő kapcsolatot, hogy a kapcsolat kapcsolatot nem jellege szerint kezelő pólusa eldurrogtatja 15 perc alatt az összes puskaporát, - negyed óra után már csak ismételgetni tudja önmagát és saját magát teszi unalmassá ezzel a kapcsolat másik pólusa számára. Azt gondolom, hogy amikor sikerül közös témakört találni valakivel, akkor rá kell érezni arra, hogy milyen mélységben érdekli az illetőt a témakör és nem kell erőltetni az ennél mélyebb szint elérését.
Kezdetnek szerintem elég ennyi, aztán kialakul, hogy van-e más témakör is, amelyben hasonlóan, egyetértően gondolkodtok, azonos hullámhosszon vagytok-e. Nehéz ügy ez az olyan szinten felületes kapcsolatok világában, mint amilyeneket mostanában alakítanak ki az emberek. Ez a szemlélet, felületesség azért alakulhatott ki, mert a 21. század emberének már nincs szüksége - az elérhető egy kattintásos kapcsolatrendszerekben - arra, hogy utána kellejen járnia a kapcsolatainak és a lényegében korlátlanul elérhető információ tömeg is abba az irányba mutat, hogy egy átlag ember lényegesen több eseményt szeretne megélni a rendelkezésére álló napi 24 óra alatt, mint amennyi belefér ebbe az időbe fizikálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!