Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megszűntessem a kapcsolatot?

Megszűntessem a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmre nagyon irigy vagyok minden szempontból és nem bírom hallgatni hogy neki milyen jó, nekem meg nagyon rossz és csak annyit tud mondani "jaj, sajnálom" aztán mesél tovább. Emiatt már találkozni sincs kedvem vele. Gondolom neki nincs szüksége egy ilyen irigy, kétszínű barátra, és nekem is csak rossz hogy barátok vagyunk, zavar hogy neki mennyire jól megy sorsa. Nem éri meg folytatni ezt a barátságot szerintem, egyikünk részéről sem. Megszűntessem vele a kapcsolatot?

2022. márc. 2. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Igen.
2022. márc. 2. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Felesleges stressz neked. Olyat keress vagy tarts fenn akivel vidámság és könnyedség van köztetek.
2022. márc. 2. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
amúgy én nem értem,hogy akkor ő most direkt henceg? a barátnőd. fényezi magát, és direkt, szándékosan, tudatosan, az orrod alá dörgöli, és folyamatosan, egyfolytában megállás nélkül azt ecseteli, hogy őneki milyen jó, és nincs is egyáltalán tekintettel rád, hogy ez neked pl rosszul esik, és egy sajnálommal le van tudva, de aztán, mintha nem is mondtál volna semmit, ugyanúgy folytatja , hogy neki milyen király élete van? más téma is kéne legyen. egyszer elmondja, hogy ő milyen király, az oké, de egy jó igazi barátnak nem kéne folyton az orrod alá dörgölnie.
2022. márc. 2. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sporold meg neki, lepd meg te.
2022. márc. 2. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:

🖤 HappyDeathday !

🖤 Légyszi írj vissza, ha visszaregisztráltál !

🖤 Sztem tudod, hogy ki vok :/

🖤 Ez így nem oké a dolog...

2022. márc. 4. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!