Miért nem tudok örülni semminek?
Ó, hát persze! Ugyanis teljesen normális az, hogy az ember kvára utál reggel felkelni és bemenni dolgozni. A legtöbb ember ugyanis nem azt csinálja, amit szeret és csak megélhetési droid. A kevés kivétel, na azok boldogan.
Érthető, hogy nem tudsz örülni ennek, de keress olyan dolgokat, amiknek meg igen! Ez most a feladatod és találd ki, hogy mit csinálnál szívesen s ha van rá lehetőséged, akkor menj abba az irányba.
Nem pszichomókus kellene neked, hanem egy cél, ami lelkesít és az a szemlélet, hogy meglátod napi szinten magadban, magad körül és az életben azt is, ami jó!
Mintha az én írásom lett volna.
Tudom itt minden ember ráírja hogy ha nekem megy neked is.
De azért ezek a dolgok mögött általában még állnak egyéb dolgok is...
Én ugyanígy vagyok amióta dolgozok..mindennap egy kín szenvedés.( És tudom hogy nem a munkahelyem miatt)
Én nekem igazából mentális problémáim vannak.(szorongás és egyebek)
Nehéz úgy 9 órát kibírni hogy gombóc van a torkomban.
Reggel amikor megyek munkába meg heves szívdobogás.
Általában 10 körül már agyonizzadtam magam a szorongástól és büdös is leszek
Nem tudom mi lesz rá a megoldás de úgy érzem ha ez folytatódik beteg leszek
4: Az a problémád mert emberek közt vagy?
Ha olyan munkahelyed lenne ahol nincs egy élő ember sem pld. mint éjjeli őrként, akkor nem szoronganál annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!