Valóban csak egy bizonyos korig jó egyedül lenni?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, nincs sok emberi kapcsolatom, igazából ha családtaggal találkozom vagy munkahelyen valakivel, esetleg online van némi szociális életem. Általában egy egy bizalmas barátom mindig volt, nem én kerestem hanem spontán jött, gyerekszerelmen kívűl nem volt nőm de nem zavar. Igazából abszolút jól érzem magam az egyedül végezhető munka és kockulás melett, pláne hogy elővettem egy régi jó crpg-t a 90 es évek végéből (amikor meg sem születtem ugyebár) és teljesen ráfüggtem monstanság.2022. dec. 13. 17:48
11/11 A kérdező kommentje:
8.Én költöztem messze a barátomtól, mondjuk ritkán beszélek bárkivel is mostanság, egyedül akarok lenni. Igazából apám meg a kapcsolatai elérhetőek ha baj van, bár nem érdekel az életem szóval nem tartok attól hogy egyedül maradok a bajban.
2022. dec. 15. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!