Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valóban csak egy bizonyos...

Valóban csak egy bizonyos korig jó egyedül lenni?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, nincs sok emberi kapcsolatom, igazából ha családtaggal találkozom vagy munkahelyen valakivel, esetleg online van némi szociális életem. Általában egy egy bizalmas barátom mindig volt, nem én kerestem hanem spontán jött, gyerekszerelmen kívűl nem volt nőm de nem zavar. Igazából abszolút jól érzem magam az egyedül végezhető munka és kockulás melett, pláne hogy elővettem egy régi jó crpg-t a 90 es évek végéből (amikor meg sem születtem ugyebár) és teljesen ráfüggtem monstanság.
2022. dec. 13. 17:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah, idős hatvanas kolléga mondta hogy egy bizonyos korig jó egyedül lenni csak. Amúgy fogalmam sincs mit fogok csinálni mondjuk 30 évesen.
2022. dec. 13. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű igaza van a kollégának.45 évesen lettem magányos,senkim sincs,és ez lassan felőröl.

F/Bp

2022. dec. 13. 17:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én azt sem tudom elképzeni hogy hogy lehet "ismerkedni" mert számomra olyan unalmas mindenki! Egy nővel túl sokat kell foglalkozni és beleszólna hogy kockuljak..
2022. dec. 13. 18:02
 4/11 Kólauborkával ***** válasza:
44%

Én 31 vagyok és baráti társaság akad bőven, sajnos olyan hölggyel még nem találkoztam, akivel a kölcsönös szimpátiára alapozva kezdhetnénk egymással valamit.

A helyzet az, hogy mostanra nem is igényleg egy ilyen társat, csak útban lenne a minden napjainban. Kialakultak olyan szokásaim, amit valószínűleg fel kellene adnom egy hosszútávú kapcsolat miatt, de hát én nem akarom ezen jó (vagy rossz?) szokásokat feladni valaki miatt. Határozottan érzem, hogy az életben előre haladok, miközben van mit élvezni is.

Ha meg kicsit rossz indulatú is szeretnék lenni, kevés kapcsolatban élőt ismerek, aki annyira nyugodt és kiegyensúlyozott lenne, mint én, már amennyire ezt szabad megállapítanom magamról.

2022. dec. 13. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Jól van, akkor maradj egyedül örökre. Kit érdekel? Ha téged nem zavar, engem se zavar.
2022. dec. 13. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
öregasszonyok özvegyként simán megvanak egyedül
2022. dec. 13. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én imádtam egyedül lenni 28 éves koromig, aztán jött az életembe egy igazán különleges lány aki tényleg olyan volt hogy nahát :O aztán olyan gyorsan el is ment az életemből egy qrva nagy űrt hagyva maga után és valamiért itt iszonyat magányos lettem, pedig előtte se volt soha senki se barát senki és abszolút nem zavart, depressziós lettem, meg minden... aztán hónapokkal később egyre jobban lettem, és most úgy érzem visszatudok térni a régi életembe, a magányosságba, és nem magány, mert én vagyok az én legjobb barátom,társaságom :D

Aki nem képes megszokni a magányt, és élvezetet lelni benne, annak qrva nehéz sora lesz az élete során előbb vagy utóbb, mert rajtad kívül mindenki más csak átmeneti az életedben, legyen ez akár a feleséged is.

Én is most vettem elő a PSP-m amit vagy 18 éve vettem és tök jól elszórakozok rajta :D Vagy akármi... jól elvagyok itthon, egyetlen dolog ami zavar hogy csomó jó coop játék van és nincs kivel játszani de hát most ennyi baj legyen ... Én már beletörődtem abba hogy akár egész életemben ilyen egyedül leszek, nem gáz, én jól elvagyok, csak több nő már ne jöjjön az életembe mert alapjáraton azok se hatnak meg, de ez az egy óta félek hogy valami hasonló betalál aki levesz a lábamról akár akaratlanul is, és megint jön ez a gödör. Ja, és nem akarok ismerkedni, utálom az embereket, és én vagyok a tökéletesség mintaképe (az én világomban). Ennek ellenére mégis szembeköptem saját magam de én se tudom hogyan történhetett, talán többször nem fordul elő :D

2022. dec. 14. 00:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerezz több barátot, mert az az egy elköltözhet, vagy bármi történhet és akkor ha bajban leszel, senki sincs , akihez fordulj.

Vagy nagy a rokonságod és ők segítenek, melletted állnak mindenben?

A barátok arra valók, hogy együtt tudjatok örülni és együtt tudjatok szomorkodni, elmenni valamerre, akár együtt nyaralni, vagy meccsre, vagy akárhová.

Fiatal korban könnyebb ismerkedni, barátokat szerezni, később ez egyre nehezebb. Éppen ezért érdemes lenne most keresned párat.

Amivel elfoglalod magad, meg hogy jól érzed magad, az teljesen rendben van, azzal nincs baj, de ne csak az legyen az életedben.

2022. dec. 14. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Kezdj el közösségekbe járni, léteznek klubok, egyesületek, kórusok, vallási közösségek és millió más lehetőség. Lehet túrázni is másokkal, ha szereted a természetet, vagy sportolni, táncolni, nyelvet tanulni. Csak akarni kell.
2022. dec. 14. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Nekem ez fordítva jött ki.

Nem szerettem egyedül lenni fiatalon. Most 45 éves vagyok és most viszont elvagyok egyedül.

2022. dec. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!