Miért fogod magányosan tölteni a Karácsonyt?
Öt éve nincs senkim.Szenteste átmegyek anyámhoz vacsorára, 25-26-án bezárkózom és pihenek.
Barátaim már nincsenek,így még telefonon sem beszélek senkivel. Megszoktam, nem is hiányzik már a felhajtás.
Mert örököltem egy kis pénzt, amit kiegészítve hitellel. Tudtam venni egy házat.
Én zártkertet akartam, kicsi egyszerű házikóval, két szobával, konyha fürdő, amit egy cserépkályha bőven kifűtött volna..
De párom ragaszkodott a belterülethez, ezért aztán csak egy ótvaros szar vályogházat tudtunk venni, amire még milliókat kellett volna költeni...
Időközben nem tudtunk sporolni semmit, 7éven át, mert páromnak mindig volt egy vállalkozás ötlete, vagy valami faxság ami éppen hirtelen most azonnal kellett, ìgy soha nem volt semmi sporoltpénzünk,,,
Én gyűlölök mosogatni, a konyhánk pedig fűtettlen helység...
Felújítás esélytelen pénz nélkül, ezért ezen mindig összevesztünk...
Most pedig elhagyott, elköltözött egy albérletbe, én pedig itt maradtam egyedül a szar vályogházban, amit eleve nem én akartam, a lakáshitelemmel...
#13 életed szerelme volt, mégsem vetted a nyakadba és rángattad el orvoshoz, vagy nyomtad le a torkán a bogyókat?
(Szintén agybajos, a szüleim feladták, a dilidoki a saját feszültségét vezette le rajtam, a barátom (már férjem) pedig évekig mellettem állt; ha kellett az ország túlsó felére, busszal vitt el kezelésre; felkelt hozzám éjszaka közepén is, hogy legyűrje a gyógyszereket a torkomba, és reggelig beszélgessen velem; illetve évekig megtett mindent, ami tőle telt, hogy meggyógyuljak, pedig nem várta el tőle senki)
Szóval biztos hogy életed szerelme volt?
párkapcsolatom nincs, családom nagyobbik része külföldön él
egyik szülőm lakik itt, akivel remélem nem töltöm együtt a karácsonyt, mert a puszta jelenléte is megbolondít. ideges leszek tőle, frusztrált, szorongó... áhhh!
10. karácsonyom lesz egyedül, de azt mondom sokkal jobb egyedül, mint rossz, frusztráló, romboló társaságban
Nem magányosan fogom..., hanem egyedül.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!