Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért fogod magányosan tölteni...

Miért fogod magányosan tölteni a Karácsonyt?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 10:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Öt éve nincs senkim.Szenteste átmegyek anyámhoz vacsorára, 25-26-án bezárkózom és pihenek.

Barátaim már nincsenek,így még telefonon sem beszélek senkivel. Megszoktam, nem is hiányzik már a felhajtás.

2022. dec. 12. 20:06
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Mert minden napom így telik, miért pont akkor változtassak rajta, legalább nem kell fát állítanom meg ajándékot csomagolnom.
2022. dec. 12. 20:28
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Nemrég szakítanom kellett életem szerelmével, mert mentális beteg volt (gyógyulni nem akart) és rövid idő alatt kikészített volna lelkileg teljesen. De nem leszek egyedül, átmegyek a szüleimhez.
2022. dec. 12. 21:21
 14/30 anonim ***** válasza:
80%

Mert örököltem egy kis pénzt, amit kiegészítve hitellel. Tudtam venni egy házat.

Én zártkertet akartam, kicsi egyszerű házikóval, két szobával, konyha fürdő, amit egy cserépkályha bőven kifűtött volna..

De párom ragaszkodott a belterülethez, ezért aztán csak egy ótvaros szar vályogházat tudtunk venni, amire még milliókat kellett volna költeni...

Időközben nem tudtunk sporolni semmit, 7éven át, mert páromnak mindig volt egy vállalkozás ötlete, vagy valami faxság ami éppen hirtelen most azonnal kellett, ìgy soha nem volt semmi sporoltpénzünk,,,

Én gyűlölök mosogatni, a konyhánk pedig fűtettlen helység...

Felújítás esélytelen pénz nélkül, ezért ezen mindig összevesztünk...

Most pedig elhagyott, elköltözött egy albérletbe, én pedig itt maradtam egyedül a szar vályogházban, amit eleve nem én akartam, a lakáshitelemmel...

2022. dec. 12. 22:23
 15/30 anonim ***** válasza:
64%

#13 életed szerelme volt, mégsem vetted a nyakadba és rángattad el orvoshoz, vagy nyomtad le a torkán a bogyókat?

(Szintén agybajos, a szüleim feladták, a dilidoki a saját feszültségét vezette le rajtam, a barátom (már férjem) pedig évekig mellettem állt; ha kellett az ország túlsó felére, busszal vitt el kezelésre; felkelt hozzám éjszaka közepén is, hogy legyűrje a gyógyszereket a torkomba, és reggelig beszélgessen velem; illetve évekig megtett mindent, ami tőle telt, hogy meggyógyuljak, pedig nem várta el tőle senki)

Szóval biztos hogy életed szerelme volt?

2022. dec. 12. 22:28
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

párkapcsolatom nincs, családom nagyobbik része külföldön él

egyik szülőm lakik itt, akivel remélem nem töltöm együtt a karácsonyt, mert a puszta jelenléte is megbolondít. ideges leszek tőle, frusztrált, szorongó... áhhh!

10. karácsonyom lesz egyedül, de azt mondom sokkal jobb egyedül, mint rossz, frusztráló, romboló társaságban

2022. dec. 13. 00:48
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
Hat igen h elfoglalod magad akkor még egész jo is lehet a karacsony egyedul is
2022. dec. 13. 08:00
 18/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom mit kell ennyit lovagolni ezen a karácsony dolgon, nem mintha nem pont ugyanolyan nap lenne mint az összes többi.
2022. dec. 13. 11:47
 19/30 anonim ***** válasza:
85%
#18 Abba érdemes belegondolni, hogy neked lehet, hogy ugyanolyan, de másnak meg nem biztos. Nem vagyunk egyformák.
2022. dec. 13. 23:18
 20/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem magányosan fogom..., hanem egyedül.

F.

2022. dec. 14. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!