Miért fogod magányosan tölteni a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 10:25
3/30 anonim válasza:
Magányos nem leszek, egyedül meg azért, mert nincs családom, a barátaim meg a kötelező kíncsaládozás köröket teszik.
4/30 anonim válasza:
3#
Már akinek kín a családdal lenni. Én 25 éves vagyok, mióta összeköltöztem a párommal, azóta felértékelődött a családdal töltött idő, kifejezetten szeretem.
5/30 anonim válasza:
Sajnos már csak a testvérem él a családból, ő viszont messze lakik és idén nem tudunk találkozni.
Párom nincs, a barátaim a családjukkal lesznek...hát ezért.
6/30 anonim válasza:
Tőlem múltkor megkérdezték: kivel töltöd a szentestét?
Mire én: aki mellé beosztanak. 😂😂
Na boldog karit mindenkinek.
7/30 anonim válasza:
Mert nincs párkapcsolatom. Igaz, hogy nem egyedül leszek, de lelkileg magányosan fog telni.
8/30 anonim válasza:
Mégis, miért kell lepontozni azt, akinek nincs családja, a barátai meg nyilvan saját családdal karácsonyoznak??
9/30 anonim válasza:
Mert nem ismerek senkit
Bar 15 éve igy van
10/30 anonim válasza:
Full introvertált vagyok, nincsenek ismerőseim, barátaim, nem nyitok senki felé sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!