Más fialnak kb.20 és 40 között nincs elege ebből az országból, az itteni életből?
Belefáradtam. Kiégtem. Semminek nem látom értelmét.... Gondoltam írok többet, de szerintem ennek sincs semmi értelme, hogy itt kifejtsem.
Na jó talán annyi hogy: elegem van a politikából, a kormányból társadalomból... is!
Kezdődő fóbiáim félelmeim vannak hivatalos ügyek intézésétől, mert Magyarországon mindent átsző a maffia, meg a rossz indulat. Itt mindenki gyűlöli a másikat és éppen, hogy megtűri. Mérgező a lékkör én meg nagyon stresszes vagyok...
Szerintem az élet lapvetően értelmetlen és kilátástalan (legalábbis itthon) és túl van bonyolítva. Túlbürokratizált, túlszervezett stb.
Nagyon nem érzem jól magam itt, szeretném a hazámat ha nem lenne ilyen elbszott az egész. Kamukeresztéynekkel és képmutatással.
9.55 aki megvásárolható és anyagilag nincs gondja, az elvan itt.
De aki nem csak az orra hegyéig lát, hanem látja az egészségügy, az oktatás, a nyugdíjrendszer, stb.... Problémáit, az bizony nincs megelégedve. Ennyit a tanulatlanokról. Tény, hogy vannak rosszabb helyek Magyarországnál, de lehetne sokkal jobb is, ha a pénzek arra mennének amire kell és nem ispánéknak. És ez nem azt jelenti, hogy a másik oldalt dicsőíteném, mert azokat sincs miért, itt még nem képviselte senki a nemzet érdekeit, csak a sajátjukat.
#43 - Attól még itt sem lesz jobb az egészségügy, hogy az USA-ban is ugyanolyan rossz/még rosszabb. Nem is kell mindig az USA-t utánozni, ott sincs kolbászból a kerítés.
Igen, vannak magánklinikák, de sokak számára nem megoldás anyagilag sem. De abban egyetértek, hogy itt mindenki egyből a rendszerrel jön,meg hogy milyen borzasztó itthon, és mindenért is a kormány hibás... Tény, hogy lehetne jobb állapotban is az ország talpig becsületes vezetéssel (ha létezik egyáltalán ilyen) de a mindennapi életem minimális szinten folyásolja be az aktuális politikai elit. Nekem jó itt.
#39 válaszomon mégis mit kellett lepontozni?
Leírhatnám, hogy igen, sz@r az ország, de nem értem, mi lepontozandó van egy objektív tényen, hogy egyelőre itthon is jól megélek. Valaki fejtse már ki könyörgöm!
Köszi.
#46 - Súlyosan eltértél a témában elvárt normától. Itt úgy illik, hogy magányos és kilátástalan az életed, és erről kizárólag a mindenkori kormány, a magyar mentalitás és a mérgező közeg tehet. Ehelyett családról, barátokról, pénzről és diplomáról szól a #39, ráadásul mindezt Magyarországon, a nyugati kivándorlás helyett!
Az ítélet azonnal végrehajtandó lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!