Mit szolnál hozzá, ha valaki egy másik országból rád írna, hogy?
A közeledben lesz x idő múlva (nem most) egy olyan koncert, amire ő szeretne elmenni, de nem ismeri ki magát az országodban. Úgy látja hasonló stílust képviseltek, ha szállást adnál és elkísérnéd, ő is eljöhet akár több napra ingyen szállás, étkezés biztosított. De x összegben megegyezhettek, ahogy szeretnéd. Viszont minden más abszolút kizárt.
Szerinted működhet?
Inkább az egésznek valami csalás szaga lenne csak, mert elég messze van ez a valóságtól pláne a mai világban hogy csak úgy ráírok valaki hogy hé ott lesz egy koncert a közeledben nem baj ha ott lennék nálad?
Erre vannak a hotelek miegymás, illetve hogy neten azt megtalálod hogy melyik sarkon kapsz fagyit és melyiken lángost.
Köszönöm a hozzászólásokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
Írjatok minél többen, kíváncsi vagyok minden véleményre.
A koncert este lenne, egyedül nőként nem túl szerencsés este bolyongani egy hotelhoz. Vagy ha rosszul lenne, vagy bármi történik... Nem, sajnos nem opció hogy ketten menjenek innen ki, mert nincs olyan ismerőse aki ez érdekelné, akkor már egyszerűbb egy helyi személy. Csak kérdés, hogy ilyen mennyire tud működni. Minden téren, úgy hogy még jól is érzik magukat a felek...
Volt már esetleg innen valaki hasonlóan elvetemült?
De valóban teljesen egyet értek a kommnetekkel.
Én lehet benne lennék de nekem nem kell félnem, hogy megdugjanak vagy csak ramnyomuljanak.
Ha lányról van szó és nem akar semmit akkor nem ajánlatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!