Beleszoktam volna az egyedüllétbe?
Figyelt kérdés
Életem jó részét egyedüll töltöttem eddig, na nem teljesen egyedül, mindig volt időszakosan egy közeli barátom és egy két három haver mellé. Már az ország másik végében élek szóval jó távol vannak a régi ismerősök. Itt beszélgetek néha más emberekkel, de 10 perc után zsigerilek elkerülöm őket, mivel egyedüllevős a munkám így tudok töltődni is. Valamiért nem igénylem már a társas kapcsolatokat, munka és otthon közt ingázom és egész rendben vagyok vele, nem nagyon érzem hogy kínozna a magány. Mikor hazaérek érzem hogy felszabadultam, és senkivel nem akarom megosztani ezt a kis fészket. 22/f2022. nov. 29. 02:01
1/7 A kérdező kommentje:
Igazából néhány netes interakció kielégíti ezt a vágyam, ezért irkálok ide meg redditre csak.
2022. nov. 29. 02:03
2/7 anonim válasza:
Nem, kezdesz elmagányosodni, befelé fordulni. 1 barát, 2-3 haver egy életre elég, az bőven nem az egyedüllét. 22 évesen élned kellene, társaságban lenni, nem egy gép mögött penészedni.
3/7 A kérdező kommentje:
2.Nincs társas tevékenység amit élveznék, bár ilyen para elhagyatott helyekre szívesen elmennék valakivel akiben megbízom, akár éjszaka is.
2022. nov. 29. 02:47
4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk már egy társas tevékenységet mondtam :D bár lenne partnerem ilyenre
2022. nov. 29. 02:53
5/7 anonim válasza:
Ezek szerint nem. Kezdj el társaságot kialakítni.
6/7 anonim válasza:
Párkapcsolat meg se fordul a fejedben?
7/7 A kérdező kommentje:
6.Az nem fog működni szerintem.
2022. nov. 29. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!