Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha senki nem szeret attól még...

Ha senki nem szeret attól még érdemes élni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 19. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Hasonló helyzetben vagyok, és úgy érzem, hogy nem érdemes.
2022. nov. 19. 09:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes, mert még szerethet és lehetsz boldog. Gondolom még fiatal vagy. Én is hasonlóan vagyok egyébként, legalábbis úgy érzem, hogy különösebben senki nem szeret.
2022. nov. 19. 09:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeretetet nem lehet erőltetni, vagy kizsarolni még attól sem, aki az életünk része.

De azt hiszem, többen élünk szeretet nélkül,mint ellenkezőleg.Igaz szeretet,ami feltétel nélküli nagyon ritka.Akinek van ilyen, szerencsés és becsülje meg nagyon !

2022. nov. 19. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

amikor ilyen gondolat merül fel bennem, mindig eszembe jut ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=21F9ObMQftY&ab_channel=imnot..

Szóval ha azt hiszed senki sem törődik veled, tudd, hogy de igen, csak nem pont úgy ahogy elképzeled :D De ők legalább tényleg feltétlenül mindent megtesznek azért hogy te a legjobban érezhesd magad :P (a "barátokkal" ellentétben)

2022. nov. 19. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak a családom szeret, miattuk érdemes élni.
2022. nov. 20. 01:56
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Elmesélek valamit. Én már öreg vagyok. Nagyon öreg.

A szeretet belűlről jön. A saját szereteted érzed. Azt, hogy más szeret egyszerűen nem érzed ha csak empatikusság nem szorult beléd. Az, hogy a másik szeret esetlegesen külömböző gesztusokkal kimutatja, de nem érzed.

Szeresd önmagad! Amint így van, megváltozik pizitív irányba az életed.

Hajrá!

2022. nov. 20. 05:55
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
#6 mondhatod ezt, de senki sem érti miről beszélsz. Mindenki úgy néz rám mint valami idiótára amikor ugyan ezt mondom nekik... nem ezt a választ akarják hallani :D Amikor én voltam fordított helyzetben én sem akartam elfogadni ezt a választ, szóval valahol megértem. De nem csak a huszonévesek, vannak itt bőven 40-esek is akik legalább ilyen idióták, csak azoknak már túl késő mert túl bölcsnek tartják magukat, és sose fogják belátni hogy márpedig igazunk van, pedig ők semmiben sem különbek agyilag mint akár egy 20 éves, vagy 70 éves (tegyük fel hogy nincs leépülés)
2022. nov. 20. 08:53
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
6 vagyok. 7-es klassz. ;)
2022. nov. 20. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

“Igaz, igaz a madár is azt zengi,

Minek élni ha már nem szeret senki?

Ha már másnak nyílt ki az én virágom,

Ne is legyen szerelem a világon”

Ha ez megnyugtat még népdal is van róla, szóval nem te vagy az első aki így érez :D

2022. nov. 20. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
Isten szeret téged, mégha nem is érzed vagy érted. És az Ő szeretete ki tud emelni a legmélyebb mocsárból is.
2022. nov. 27. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!