Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más sem bírja az emberek...

Más sem bírja az emberek társaságát és inkább egyedül van?

Figyelt kérdés

2022. nov. 26. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egész életemben arra vágytam, hogy magamra hagyjanak egy szobában. Bizony 60+ lettem, mire ez megvalósult. Tehát mondhatom, hogy életem legboldogabb korszakát élem. Az a kevés igényem kapcsolatra más (értelmes) emberrel naponta megvalósul. Még volna kívánságom, az a jó egészség, aminek hiányára fogom, hogy az alkotni akarás nem megy. Csak filmezek és játszok, ebből áll az életem.
2022. dec. 1. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyedül élek, és azért soha nem öltöznék fel azért, hogy bárkivel is találkozzak. Szóval kerülöm az embereket. Ha véletlenül is összefutok valakivel csak panaszkodnak. Ez nem jó az nem jó. Nem igen vagyok kváncsi senki problémájára. Jó egyedül.
2022. dec. 1. 11:18
 13/14 KulGery ***** válasza:

Van olyan embertípus, akik eleve önmagukba fordultan szeretnek élni. Minden külső hatástól független. Ők eleve nem trauma miatt vannak egyedül. Tehát nem magányként élik ezt meg.

Persze az egyedül sem teljesen igaz. De megelégednek 1-2 baráttal. Illetve sokkal jobban elhatárolódik a barát, és az "ismerős".

Általában nincs bajuk azzal, hogy bárkivel beszéljenek, egyszerűen csak alapból nem keresik a társaságot.

2022. dec. 2. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Én utàlok emberek közt lenni, engem lefáraszt a pörgés, a sok felesleges duma, a nyüsgés, az utazás hogy eljussak A-ból B-be egy program miatt, ott a sok ember😱.

Én csak a párom társaságàt szeretem a mindennapokban. De ha itthon van, nekem akkor is kell idő amikor csak ellehetek magamban, olvasok, sorozatozok a laptopon, a hobbimmal foglalkozom. Beszélgetni viszont csak vele szeretek igazán.

Idén egy kifogással már kihagytam egy családi programot, szenteste muszáj mennem:(, és jövőre egy mégnagyobb banzáj lesz, az egyik közeli rokon esküvője, és előre stresszel, hogy muszáj lesz mennem, mert hatalmas hiszti lenne belőle ha nem mennék. Nagyon rossz ez így, hogy nem lehetek teljesen önmagam.

2022. dec. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!