Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha totálisan kiégtem (nem...

Ha totálisan kiégtem (nem érdekel semmi és senki) abból hogyan lehet visszajönni?

Figyelt kérdés

Régen volt bizodalmam az emberekben a világban. Mára ez már nincsen meg.

legalább 5-6 éve ki vagyok égve. A depresszió hol rám jön hol elmúlik.

Csomó helyre jelentkeztem, de alig kapok visszajelzést. Legutóbb már önkéntesnek jelentkeztem de onnan sincs visszajelezés. Semmi. Mintha el se küldtem volna a jelentkezésem. Pedig a szakmámban szeretnék tapasztalatot szerezni, ami a műtárgyvédelem.

30 éves leszek és sose volt barátnőm. Nem tudom mit rontok el. Szerintem, már arra jutottam hogy nem vagyok helyes-jóképű ember. Ezért nem kellek senkinek. Ezer meg ezer próbálkozáson vagyok túl.

Igazság szerint egy nagy szerelmem volt az életben, azt se viszonozták. teljesen beleuntam mindenbe: se érzelmeim, se kedvem az élethez.

Minden nap a monotonitásé. Jobb esetben munka, rosszabb esetben önéletrajzküldés vakulásig. Egyiknek sincsen eredménye.

Régen érdekelt az ország, a politika, a művészet stb - ma már ezek sem. Hidegen hagynak, a túlélésért küzdök. Minden amiben hittem bíztam semmit nem segített, barátaim is magamra hagytak.

(Ráadásul a gyerekorom sem volt felhőtlen.) Kamasz éveimből, szinte kimaradt minden szépség és öröm.

Imáimban arra kérem a felsőbb erőket, hogy szólítsanak magukhoz, mert semmi értelmét nem látom ennek az életnek ennek a szűnni nem akaró reménytelen helyzetnek, - állandóan a küzdés, okoskodás mi éri meg meg mi nem. Mit vegyünk az elinflálódó kevéske pénzből. Fűtés vagy étel?

Meggyűlöltem az emberek nagy részét. - Nincs miért, kiért küzdenem. Nem motivál semmi. Félek lassan a világtól is. Kiszámíthatatlanok az emberek is. Elegem van ebből az elmaradott társadalomból is. Ami kiveti magából azt aki kicsit is más (bőrszínre, szexualitásra, gondolkodásra stb).

Nagyon de de nagyon elfáradtam.

2022. nov. 21. 11:48
1 2
 11/14 Senior Séf ***** válasza:
72%
Életmód- s főleg étrendváltás szükséges. Mielőbb, mert itt nem áll meg a történet, néhány jóképű autoimmun betegség is bekukucskál már. Egyelőre tünet nélkül.
2022. nov. 22. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Elsőként a sportot javasolnám! Pont az érzelmi elfáradásra nagyon jó, ha kihajtod magad és testileg elfáradsz, az agyilag és érzelmileg feltölt. Ha van lehetőséged továbbtanulni - akár a szakmádban - akkor tedd meg, ha nem élvezed a munkád, tégy érte, hogy változtass.Ha még ezekhez sem érzel magadban erőt, akkor először is pszichológus, hogy legalább olyan szintre felhozd magad, hogy elindulj valamifelé. Ha lesz valami célod, akkor új erőre kapsz majd és visszatér az életerőd. De ehhez neked kell tenned, senki nem tud kihúzni a gödörből.
2022. nov. 24. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Fordulj Istenhez
2022. nov. 27. 18:04
 14/14 Zimi02 válasza:
100%
Szerintem a gyári meló vagy a meki helyett van jobb is ahova mindig kell ember. Kórház, rendőrség, katonaság. Ide is keresnek embereket. És bár egyiksem a legjobb választás én leginkább a kórházat ajánlanám. Nem is olyan rossz az a kórházi munka és nem is olyan rossz a pénz sem. Na meg arról nem is beszélve, hogy sok új emberrel ismerkedhetsz meg.
2022. nov. 27. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!