Hány nő ghostingolt eddig téged?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 03:18
11/23 anonim válasza:
Rengeteg, tíznél is több, indokot soha nem kaptam, gondolom nem vagyok elég "menő". Rohadjon el az összes.
14/23 anonim válasza:
20 éves koromban elhatároztam, hogy 500-nál abbahagyom a társkeresőzést. 38 éves koromra ezt el is értem. Igen, a legtöbb csak egyszerűen nem válaszol az első randi után, mintha szellem lenne. Így még mindig nem tudom, mi nem tetszett rajtam, csak sejteni tudom. Nem sportolok rendszeresen, műszaki gondolkodású vagyok, dolgozni járok, nem utazgatok külföldre, nincs luxuskocsim.
15/23 anonim válasza:
Talán 100-an, nem számolom már.
22F
16/23 anonim válasza:
#14 mi a valószínűbb, hogy 500 másik emberben van a hiba, vagy hogy benned?
17/23 anonim válasza:
1 - Beszélj magyarul! A legtöbb külföldi kifejezésnek van magyar megfelelője, szerintem nem hogy nem menő, hanem egyenesen k.rva gáz ezzel villogni.
2 - Ha mégis idegen szavakat szeretnél használni, előtte tanuld meg a saját anyanyelved! "Rengetegy"???
18/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, olyan buta vagy, mint a föld. 😆
2022. nov. 26. 14:38
19/23 anonim válasza:
Én egy rosszul halló nő vagyok.
Mindig az az indok, hogy nem akarnak hallokeszulekessel megjelenni.
Úgyhogy 1 találkozónál több soha nem volt, majd egyszer eljön az igazi
27N
20/23 anonim válasza:
Na hát azért ez durva, hogy emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!