Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan viseled a magányt és...

Hogyan viseled a magányt és az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Hogyan teszed túl magad azon,hogy sem barátnőid/barátaid,sem párod nincs.

Se szoros testvéri kapcsolat.

A nehéz időket pl hogyan éled meg?

Igazi barátnoim sosem voltak,és most sincsenek.

Teljesen egymagam vagyok.

Senki nincs,akire én támaszkodhatnek,viszont ha másnak szüksége van bármire,én ott vagyok..

Az ember meg tudja szeretni,hogy ennyire maganyos?

Nincs hova mennem,nincs kivel mennem..

A munkaruhat váltom a pizsamával

Barátkozni nem tudok,sosem tudtam.

Párom már több,mint 3 éve nincs.

Ez mennyire van hatással az ember lelkére hosszú távon?

2022. nov. 16. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
nekem az egyedül lét (és nem a magány!) a természetes. Én a társasági/szociális életet tartom elképzelhetetlennek magamnak, utálom. Itt meg olyan jól elvagyok, azt csinálom amit akarok, nem kell alkalmazkodnom senkihez, nem kell más hülye panaszait hallgassam, és az összes pénzemet csak saját magamra kell elköltenem ... És azért nem vagyok magányos, mert én vagyok a legjobb társaság akit kívánhatok, szóval ... win-win :D
2022. nov. 19. 18:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Nehezen viselem.

Idén - magamhoz képest - nagyon sokat próbáltam ismerkedni, barátkozni, társat keresni. Mindhiába.

Jártam táncra, társasklubba, eseményekre, túráztam, társkeresőztem, facebook/messenger/discord csoportokban beszélgettem emberekkel, mindhiába.

Nyáron úgy tűnt, hogy befutok, végre gyümölcsöt hoznak a próbálkozásaim.

Úgy tűnt, hogy lettek végre barátaim, és már majdnem összejöttem egy lánnyal. Aztán ez egy pillanat törtrésze alatt elillant... :) Magányosan, egyedül kezdtem az évet, ugyanígy fejezem be.

Én már kezdem feladni...

22F

2022. nov. 25. 22:43
 13/18 anonim ***** válasza:

#12 há' nemtom de ez az erőltetett keresést én még nem láttam beválni ... ezek mind csak úgy jönnek, amikor iskolába jártál akkor sem mentél oda a többiekhez az első napon vagy első évben hogy HALLOD BARÁTKOZZUNK MÁR hanem csak úgy kialakultak maguktól :D a barátnő is hasonló(nak kellene lennie), erőltetve hiába szedsz fel akárkit is, xar lesz a kapcsolat, vagy csak olyan neve legyen a gyereknek szintű ami tizenéves tinikorban még oké de huszonévesen... görcsös vagy, öreg :D

De ha már ennyire rápörögtél akkor próbálj inkább olyat ahova csak nők járnak, jóga tanfolyamok, főző tanfolyamok, varró tanfolyam stb... :D

2022. nov. 25. 23:02
 14/18 anonim ***** válasza:

A "majd kialakul magától" szöveg legfeljebb a lányoknál működik. Legyünk őszinték, alapvetően egy fiatal férfira csak a létezése miatt nem fognak felfigyelni, míg egy lánynál ez igaz lehet. Nekünk, fiúknak próbálkozni kell, illetve valamit mutatni, hogy miért érdemes velünk ismerkedni. Sajnos így működik ma az élet. Magasról tehetnék az ismerkedésre, de akkor 40 évesen azon kapnám magam, hogy hopp, elkéstem... 😅

Ugyanis már próbáltam, mi van akkor, ha "nem görcsölök rá" a dologra, értékes éveket pazaroltam el ezzel a hozzáállással. 😊

2022. nov. 26. 09:10
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
#14 hát aki egyedül életképtelen és görcsösen akar valakit akire rátelepedhet, akkor igazad van jó úton haladsz (a semmi felé ) :D Na és akkor mivan ha örökre egyedül maradsz?! Na bumm, nagy dolog...
2022. nov. 26. 09:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennék életképtelen attól, hogy szeretnék barátokat, valakit magam mellé? Szerintem te kompenzálni próbálsz valamit.

2022. nov. 26. 09:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek egyedül lenni, ez egyáltalán nem probléma az életemben. Inkább azzal van gondom, hogy sokba kerül az albérlet és egyedül nem sok esélyem van lakást venni sem. De ha ezen túllépek, akkor nagyon jól tudom magam érezni. Nagyon sok mindent csinálok egyedül is, sosem unatkozok. Ha sok pénzem lenne, még jobban tudnék élni, de így sem panaszkodhatok. Igyekszem minden napban megtalálni azt, ami miatt boldog lehetek, pl jókat enni, főzni is szeretek, vagy elmenni moziba, színházba, koncertre, a természetbe stb. Nagyon élvezem egyedül, sőt így élvezem igazán, mert a programra tudok figyelni és nem kell közben mást szórakoztatni, csak magamat.
2022. dec. 23. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Lakást venni nem éri meg.
2022. dec. 23. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!