Van itt olyan férfi aki egyedülálló és belefáradt a
párkeresésbe?
Figyelt kérdés
Kilájkoltam az összes párkeresőt de senki nem válaszol az üzeneteimre, élőben próbálkozom de ott sincs sikerem.
Azt hiszem ez gyerekkorom el lett rontva, állandóan csúfoltak és kiközösítettek és megvertek emiatt nincsen bizalmam az emberekben.
Más könnyen ismerkedik mert szép meg helyes stb. Én nem. Nyilván ez is közrejátszik. Aztán az is hogy a lányok, nők állandóan bunkók voltak velem. A legdagadtabb is annyira fennhordja az orrát, hogy ő nem fekszik le akárkivel csak aki ilyen meg olyan.
Rendkívül belefáradtam ebbe. Próbálom lekötni magam, de sokszor eszembe jut a nemi vagy. Hogy jó lenne valakivel lenni.
Igazából már nem nagyon foglalkoztat. Majd 30 éves leszek és soha nem kellettem senkinek, se egy ölelés, se egy mosolyt, Sem semmit.
#4 Ez így van amit leírtál! Sajnos ugyanezeket tapasztaltam én is. Küzdeni kellett napi 24 órában de a legkisebb hiba és ki is vagy dobva. Én elmúltam 40 de már kb 2 éve csak magamnak élek. Én már úgy rendezkedtem be hogy egyedül élem le az életem és ahogy telik az idő egyre jobban el is fogadtam. Most már ott tartok hogy nem is szeretnék kapcsolatot, nagyon jól boldogulok egyedül is. Sokkal jobb egyedül mint a hatalmas elvárások szerint élni! Azoknak úgy sem felelek meg! :)
Egy egyedülálló f
2022. nov. 15. 19:39
12/21 anonim válasza:
14 éve hagytam abba a társkeresést, amikor csúnyán bekattantam. Nulla magánélet mellett párhuzamosan toltam a munkahelyi karriert, a többedik diplomát, a másodállást és az építkezést, ami pár évig működött is, de azután jött a kiégés, idegösszeomlás, téveszmék stb. Azóta teljesen érdektelenné váltam a társkeresés és a párkapcsolatok iránt. Nem izgat, hogy nincs családom, és egyedül, utódok nélkül fogok meghalni. A szex sem hiányzik. Egyszerűen nem látom értelmét ezeknek a dolgoknak és nem is jelentenek örömet. Már nem is tudom felidézni, hogy milyen volt, amikor fiatal koromban szerelmes voltam egy lányba.
2022. nov. 18. 23:12
13/21 anonim válasza:
Én 23 évesen vagyok így.Eddig se voltam túl vonzó,már ezután se leszek.Mérnökit elvégzem és utánna nemtudom milesz. Szeretnék gyereket,ezért nagyon elgondolkoztam külföldön béranyaságba.De ez mégcsak terv.Ha úgy is egyedül leszek,akkor anyagi nem lesz probléma.Meg csak magamra kell költeni.Terveim vannak,egyedül lenni de olyan rossz,ahogy bevan állítva manapság
2022. nov. 19. 22:40
14/21 anonim válasza:
de nem olyan rossz*
2022. nov. 19. 22:41
15/21 anonim válasza:
26 éves srác vagyok. Csak azt fogom leírni, amit tapasztaltam és gondolok a helyzetről általánosan. Van egy tinder fiókom, egy viszonylag jó képpel. Megmondom őszintén, csak a szög jó, élőben klasszisokkal rosszabbul nézek ki. Összematcheltem egyszer egy egész szép nővel, aki egyből rám is írt. Persze nem voltam naív, sejtettem, hogy ha lát majd rólam egy teljes alakos képet, máris nem leszek érdekes. Így is lett. Mihelyt megkapta a képet, azonnal törölt Tinderről, tiltott Messengerről.
2022. nov. 28. 16:16
16/21 A kérdező kommentje:
15-s ez nagyon így van, átérzem.
2022. nov. 28. 17:11
17/21 anonim válasza:
Ilyen a vilag.Elj magadnak,tedd magadat boldoga.Az is lehet teljes elet.Igaz a tarsra vagyas mindig ott lesz,de ez nem mindig adatik meg,hiaba allitjak itt be gyk-n sokszor...
2022. nov. 28. 22:59
18/21 anonim válasza:
Persze, hogy nem adatik meg. Az amikor az ember 35 felett kényszerből rátalál egy hasonló lúzerre... Na azt nem nevezném inkább semminek sem...
2022. nov. 28. 23:33
19/21 anonim válasza:
Itt csak olyan van
2022. nov. 28. 23:39
20/21 anonim válasza:
Azért ne írjátok le annyira a társkeresőket. Sokszor voltam én is mélyponton, sokszor töröltem le, majd töltöttem le újra, aztán ott van a fb társkereső is szerintem jobb, mint a tinder pl. :D
De ne adjátok fel én társkeresőn leltem a páromra, ma már több, mint 1 éves házasok vagyunk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!