A világon senki nem szól hozzám, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nyilván, ha bemegyek valami boltba/üzletbe/hibatalba, akárhová, akkor igen, de a magánéletemben nem. Mit lehet tenni, hol lehet ismerősöket szerezni?
33F
2022. okt. 7. 23:50
1/8 anonim válasza:
Munkahelyen, ahol dolgozol kezdj el ismerkedni a kollegáiddal.
2/8 A kérdező kommentje:
3 hete hagytam ott a munkahelyem, azóta nincs másik.
2022. okt. 8. 00:02
3/8 anonim válasza:
És? Megállt a tudomány ezzel?
Keressél másikat - új emberek új ismerkedési lehetőségek...
4/8 anonim válasza:
Munkahely, hobbi által tudnál ismerkedni. Keress új állást, járj el konditerembe, különböző edzésekre akár, túrázni, túracsoportokban nézelődni a lehetőségek között. Ezek lelkileg és fizikálisan is jót tesznek majd. Tegyél bármit amihez kedved van, csak ne otthon ücsörögj, mert úgy tényleg nem lesz senki, akihez hozzászólj.
5/8 anonim válasza:
Igazából bárhol, akár itt is. Ha gondolod, nekem is írhatsz.
6/8 anonim válasza:
Könyvtárba járok,ott szoktam néha beszélgetni.De egyébként nem tudok szólni senkihez, ha akarnám sem.
Barátaim is eltűntek,mindenki magával foglalkozik.Itteni írogatások elhalnak,nem érnek semmit.
Ettől fuggetlen elvagyok, kirándulok,sétálok,nem ulök otthon magamban.:)
54 F
7/8 anonim válasza:
Munkát kell keresned ha csak nem vagy millios, eleg volt a pihenésből. Es ha jincs hobbid akkor igen keresni kell. Tarskeresőz, ne add fel.
8/8 anonim válasza:
Szólj te máshoz!
Gyakorold a "small-talk" tudományát. Először csak online ha élőben nem mered, aztán próbáld ki az új munkahelyeden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!