Depressziós és kiégett vagyok - ti voltatok így? Mit javasoltok?
26 vagyok. Sose volt barátnőm. nem tudom milyen ha viszont szeretnek, de eljutottam arra a pontra, hogy már nem is érdekel. Szerintem már libidóm sincsen...
Munkahelyet hagyjuk, inkább csak túlélek. Napról napra. Jópofát vágok, vagy legalábbis próbálok az élethez, de mindig történik valami.
Minden nap az éjjelt várom, hogy aludjak, a takaró alatt álmodjak, öntudatlanul vagy fél éberen. Ide menekülök az élet elől. Nem tudom mi a jó benne, szeretek - szerettem benne dolgokat, de úgy az egészet nem.
Vallásba, filozófiába menekülök, sokat olvasok... Bulizás soha nem kötött le, időpazarlásnak gondoltam mindig is, de filózni- beszélgetni szeretek, egy jó sör mellett.
Úgy érzem nem nekem való már ez a világ. Mindenért könyökölni kell, helyezkedni, smúzolni. Itthon is tök természetes, hogy kapcsolatok révén jutnak a szüleim munkához. Hiába mondom, hogy ez nyugaton nem így megy, meg ez egy monopoly ország. És ami rájuk érvényes voltam, az én vagy mi generációmra már nem. Nagyon nehéz elhelyezkedni, szerintem.
Utálom, hogy utazni is luxus lett, pedig annyi ország van. Vagy azt, hogy be vagyunk zárva erre a bolygóra. Itt keringünk az űrben. Magunk vagyunk talán, és olyan jól élhetnénk, ha nem minden a pénzről meg a hatalomról szólna. Ezt nem tudom felfogni és megérteni. Olyan körhinta ez, mely alattam robog, nem akartam felszállni rá és ami nélkülem is tovább zakatol. Elegem van a mindennapokból, ünnepeket, regényes kalandokat akarok, konfettikel, "valamiféle bulival", nép ünnepéllyel. - Hogy azt érezzem, hogy élek és élünk. Mert ez ami most van, szerintem borzalmas.
Nap jön nap után, szürkén telik minden. Szürkén és üresen. A pénz innen oda vándorol, kering és ennyi. Mi meg hasztalan töltjük az időnket, az az időt amiből kevés van. Holott a lelki fejlődésünkkel is foglalkozhatnánk.
Legszívesebben elmenekülnék innen.
Sziasztok,van még tagfelvétel a klubba? 😐
39N
". Bulizás soha nem kötött le, időpazarlásnak gondoltam mindig is,"
vs.
"Elegem van a mindennapokból, ünnepeket, regényes kalandokat akarok, konfettikel, "valamiféle bulival", nép ünnepéllyel. - Hogy azt érezzem, hogy élek és élünk."
Most akkor buli vagy nem buli? :D
Nekem az a bajom hogy hulyenek neznek a munkahelyen
Valtani akarok, de a g*ci fonok nem enged el, fel eve hazudozik osszevissza mindenfele hulyeseget
Mar nagyon utalok ott lenni ahol most vagyok
Jobba akarom tenni az eletem de a nyomorek g*ci miatt nem lehet
13: ez bonyolult. Vagy hogy mondjam: voltam bulizni, tudom milyen csak nem kötött le mert mindig hülyeség lett a végére semmi értelmesről nem beszéltünk.
14: megértelek, azért szurkolok hátha jobb lesz neked is! :)
Azt megjegyezném, hogy akármilyen céltalan és kiégett is az ember, valahol el kell kezdeni összelapátolni a szart.
Kisebb célokat keresni, akár munkában, akár hobbiban. Én például túrázom, túramozgalmakat csinálok, ad egy ritmust az emberek, erőnlétet is, a gondolatai is "tisztulnak".
Nekem olyanok voltak, ha beugrott, hogy elmennék valahova akkor elmentem, mozi, előadás, bármi. Nem azon agyaltam, hogy jön-e velem bárki. Vagy volt, hogy vettem LEGO készleteket és azokat raktam össze, 1-2 hétig el lehet velük lenni munka után.
És szerintem sokat segít ha az ember nem csak filozofálgat, meg gondolkodik a semmin, miközben nem csinál semmit, mert azzal csak a saját elméje lesz az ellensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!