Félénk, introvertált emberek, ti hogyan tettetek szert barátokra?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a félénk és az introvertált nem ugyanaz, mielőtt valaki megmondaná.2022. szept. 20. 08:49
11/15 A kérdező kommentje:
Jó, de hol találok extrovertált embereket? Meg ha találok is, sosincsenek egyedül. Meg lehet hogy nem is akar introvertáltat magának. :(
2022. szept. 21. 10:04
12/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nemed? Érdeklődési köröd? Csak azért kérdem, mert én is elég félénk, visszahúzódó vagyok, de azért általános iskolában, gimiben nem volt gondom a barátkozással, egyszerűen csak kialakultak ezek a kapcsolatok. Viszont gimi után, egyetemen már más volt a helyzet, nyilván ott is sok emberrel megismerkedtem de nem koliban laktam és nem vettem részt az egyetemi programokon se, aztán jött az online oktatás is szóval ezek a kapcsolatok elég felületessé váltak. Továbbá felnőtt korban azért is nehezebb szerintem, mert huszonéves korára az embereknek meg van a saját kis baráti köre vagy ha az nem is de családja, párja és nem érzem azt, hogy adott illetőnek esetleg igénye lenne mondjuk az én társaságomra, hisz meg van a saját kis élete. Bár bevallom én nem is nagyon erőltetem ezt a dolgot, de azért hiányoznak néha azok a suli utáni "lógások" mikor összejövünk pizzázni egyet vagy valami. Vagy hogy a korombeliekkel megoszthassuk a saját élményeinket, bajainkat, örömünket. Úgyhogy sajnos tanácsot nem tudok adni, főleg az első kérdések ismerete nélkül, mert nyilván máshogy barátkoznak a lányok, a fiúk, a fiatalabbak és az idősebbek is.
13/15 anonim válasza:
Sehogy. Ez a világ az extrovertáltaknak kedvez. Introvertáltakkal szemben még mindig boszorkányüldözés zajlik, nemcsak az iskolában, hanem munkahelyeken is megy a kiközösítés, kibeszélés.
15/15 anonim válasza:
Sehogy. Volt/van lehetőségem haverkodni, de hamar megunnak engem és elhagynak.
Ez a “legyél önmagad” is f@szság, amikor az a természetes állapodot, hogy csendes és unalmas vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!