Miért pusztítom magam ?
Figyelt kérdés
Nagyon távolságtartó ember vagyok, nem szeretem az érzéseimet kimutatni. Anyámmal szönyű a kaocsolatom. Barátaim nincsenek. Ahányszor közeledik valaki felém azt elutasítom, ellököm, és megbántom. Anyám azóta nem beszél sokat hozzám amióta ellöktem magamtól. Egy veszekedésünk után meg akart ölelni, erre én idióta fogtam és lelöktem magamról a kezeit. Utálom ha hozzám érnek vagy megölelnek. Majd megpróbálta újra és mondta mennyire szeret erre faképnél hagytam. Annyira utálom magam. Azóta rideg velem, pedig annyira vágyok legbelül egy ölelésre és, hogy végre valaki azt mondja, hogy nem lesz semmi baj és minden rendben lesz. De csak magamnak hazudok. Órákig kántálom, hogy ez a saját érdekemben történt meg jól döntöttem. Elhitetem magammal, hogy nincs szükségem ilyen dolgokra, pedig ölni tudnék csak egy szerető ölelésért. Én vagyok az ilyen ecseszett ?2022. szept. 19. 20:23
1/6 anonim válasza:
Nincs semmi baj és minden rendben lesz!
3/6 anonim válasza:
Kicsit ismerős a helyzet. Valami oka van, akár mélyen is, hogy így cselekedsz.
Hasonló vagyok kicsit én is, de az oka nálamm megvan...
4/6 anonim válasza:
Vegyél egy kis kekszet vagy nápolyit, főzz egy kanna teát, hívd a konyhába, üljetek le s mondd el mindezt neki. Én is borzasztó magányos vagyok, megértem a helyzeted.
30f
5/6 anonim válasza:
Az, hogy vágysz ölelésre és vágysz közelségre teljesen normális dolog, az, hogy rájöttél, hogy neked erre szükséged van, ahogy fogalmaztál még ölnél is érte, ez is jó. Elindultál az úton, csak meg kellene tudni, hogy miért lettél olyan amilyen, mi a történeted, miért alakult ki benned ennyire az ellökés és társai... Ennek kellene kicsit utána gondolni és "kezelni".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!