Hogy bírjátok ezt a gusztustalan, kegyetlen, borzalmas, undorító, pusztító, kibírhatatlan évszakot?
Figyelt kérdés
Bárcsak mindig mínuszok és tél lenne. Szép idő, hülyegyerekek otthon.2022. júl. 23. 02:56
1/15 anonim válasza:
Ennyire meleg tényleg nem kellene, ilyen 20-25 fok bőven elég lenne és mellette megfelelő csapadék.
2/15 anonim válasza:
Csodás, imádom. Bár sosem lenne tél!
4/15 anonim válasza:
Nehezen. Legszívesebben 20 percenként zuhanyoznék
5/15 anonim válasza:
Örülök neki, hogy nem fázok napközben, illetve hogy fűtést sem kell fizetnem. Szóval nekem nem kellenek a mínuszok.
6/15 anonim válasza:
Szeretem a nyarat, de ez nem normális. Hetekig 30+ fokok, és hónapok óta nem esett normális eső. Ha jön is valami front, akkor nyugaton esik, ide max porverő pár perces zivatar, ha jön.
7/15 anonim válasza:
Uncsi, már kérdezted:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1181..
Te már szerintem hőgutát kaptál.
Alkalmazkodj, ez még csak a kezdet. Hazánk felsivatag lesz és ezt már előre megjósololták.
8/15 anonim válasza:
Elvagyok. Megyek nyaralni. Kerdezzetek meg heti 2x..
9/15 anonim válasza:
Egész este nem tudtam aludni ettől a krva melegtől. Szerinted??
10/15 anonim válasza:
Ma éjjel úgy éreztem, hogy ez lesz az utolsó éjszakám. Beteg is vagyok, biztosra veszem, hogy a nyár miatt fogok meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!