Ki megy ma este megnézni a tűzijátékot?
Figyelt kérdés
Én nem megyek pedig budapesti vagyok.Itthon fogok sorozatokat nézni. 20/F2022. aug. 27. 11:55
A kérdező szavazást indított:
Megyek ma este tűzijátékot nézni
Nem megyek tűzijátékot nézni
Nem érdekel a tűzijáték
Tv-ben nézem a tűzijátékot
Dolgozni fogok,nem tudok tűzijátékot nézni
53 szavazat
1/11 anonim válasza:
A 2. és 3. válasz között mi a különbség?
2/11 A kérdező kommentje:
Az hogy valakit érdekel,de akkor se megy a 3.pedig hogy nem érdekli és azért nem megy.
2022. aug. 27. 12:01
3/11 anonim válasza:
Mégis mi a tököm értelme volt erről szavazást kirakni? Pláne mivel a héten naponta tizen megkérdezték ugyanezt.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 tőlem senki nem kérdezte megyek e.
2022. aug. 27. 12:03
5/11 anonim válasza:
Na így legalább értem a motivációt, köszi.
6/11 anonim válasza:
Nem megyek és annyira nem is érdekel.
Sőt, drukkolok az időjárásnak, hogy valami semmiből kipattanó vihar legyen ma este Budapest felett.
Már csak azt fogom sajnálni akiket emiatt kirúgnak.
7/11 anonim válasza:
Remélem a sok bírka kap egy 2006 féle vihart.
8/11 anonim válasza:
Mennék, de sajnos épp van foglalásunk vidéken. Múlt héten is kimentem volna, de akkor meg elmaradt. Majd szilveszterkor veszek valamit.
9/11 anonim válasza:
Ki tudnék menni, de elvből nem nézem meg.
10/11 anonim válasza:
Vonaton leszek akkor, amin a kedvezményes jeggyel robogok majd Budapest felé, de nem ér oda 9-re, így lemaradok róla. De otthon be van programozva a felvétel, majd megnézem holnap a tévében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!