Sokat vesztettem ha nekem kimaradt az életemből a tiniszerelem?
Fiú vagyok.
Nektek sok jó élményetek volt belőle?
Hát, nem igazán. Volt egy 3 éves kapcsolatom, még a középiskola alatt, de inkább csak fájdalommal meg szarással járt. Majd úgy mondom, hogy több kellemetlen meg fájdalmas pillanatot okozott, mint szépet. A többi pedig csak ilyen ismerkedős fázisig jutott, meg max csókolózásig a bulikon, azoknak manapság nem is igazán tulajdonítok semmilyen jelentőséget, hiszen felnőtt fejjel nincs is jelentősége. Úgyhogy őszintén szólva nekem sem voltak valami hű de maradandó élményeim, meg amikre majd tudod 80 évesen is még nagy szeretettel emlékszem vissza. Szóval szerintem nem, nem maradtál le semmiről. Én 18 voltam, amikor összejöttem a mostani barátommal, vele azóta is rendben vagyunk. Ami előtte volt, azokat így már nem is nevezném se kapcsolatnak, se szerelemnek így, hogy már megtapasztaltam, milyen egy igazi kapcsolat.
22/L
Nekem személy szerint csak rossz, és nekem a"késői" szerelmek sokkal jobbak voltak. Tapasztalatnak jó volt, de őszintén szerintem nem vesztettél sokat.
Tudod, a jónál is jobb a semmi. Az én baráti társaságom csak kínlódott. Ha vissza lehetnne forgatni az időt, hát én komolyan inkább nyelvet tanulnék.
Persze van akinek jó élmény volt, vagy azóta is tart.
Számomra most így visszagondolva nem egy érdekes dolog.
Sokan mondják, hogy az elsőt nem lehet elfelejteni. Nem a francokat. Persze az emlékezetedben benne van, mint ahogy pl. a volt szomszéd néni arca is.
De rágondolok és a sírás fojtogat."🎵 Hogy hogy állhattam szóba vele 😪
Ha meg meglátom a röhögőgörcs. 🤣
Nyertél is, meg vesztettél is.
Gyakorlatilag a tiniszerelmem volt az egyetlen lány az életemben. Sok boldog emléket szereztünk együtt, de én még több lelki fájdalmat és kínt. Az önbecsülésem nullára zuhant amiatt, ahogy bánt velem, miután megunt. Buta voltam es féltem elveszteni őt, ezért hagytam magam eltaposni, csak maradjon velem. Nagyon haragszom magamra, amiért hozzájárultam, hogy tönkretegyen. Annyira kiégett és szorongó lettem, hogy már képtelen vagyok bármire a lányokkal, míg a kortársaim két kézzel falják őket.
A mai eszemmel kitörölném ezt az egész hülye kapcsolatot, de ha nem lett volna, akkor nem tudnám, miből maradok ki és akkor meg frusztrált lennék, amiért senkivel semmi nem sikerül. Szóval most nem lennék ekkora roncs, de nem lenne semmi tapasztalatom, amit nem szeretnek a lányok. Azt mondják, nem számít, de valami más ürüggyel mégis lekoptatjak, akinek nincs referenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!