A középkorú egyedülálló emberektől miért vesz el a kormány,ha nem is adott nekik semmit? Mire fel?
Figyelt kérdés
A Fidesz adott a nyugdíjasoknak 13.havi nyugdíjat,a családok kapnak támogatást,a 25 év alattiaknak nem kell adózniuk a fizetésük után,a bruttó bért kapják kézhez.Hogy ne legyen üres az államkassza,a Fidesz most visszaveszi amit a választások előtt adott az embereknek.Ezt már megszokhattuk tőlük az elmúlt 12 évben.Csakhogy olyan emberektől is elvesznek,akiknek nem adtak semmilyen támogatást.Őket is ugyanúgy érintik a megszorítások mint azokat akiknek adott a kormány.De egy 30 éves egyedülálló embertől miért vesz el a kormány,ha adni sem adott neki semmit?Mi nem kaptunk se 13.havi nyugdíjat,mi nem kaptunk semmilyen támogatást,mi adózunk rendesen a fizetésünk után,nem a bruttó bérünket kapjuk meg,akkor mire föl fizetteti meg velünk a kormány,amit a nyugdíjasoknak,családosoknak,25 év alattiaknak adott?Miért nem csak tőlük veszik vissza akkor?Miért mindenkitől?2022. aug. 15. 15:15
11/16 anonim válasza:
Gyurcsánynak mindent meg kellett volna tennie 2002-2010 között hogy az emberek egyre jobban éljenek, egészségügyre, oktatásra nagy figyelmet fordítani,nem hazudni és akkor nem nyert volna a Fidesz 2010-ben.Az a baj,Gyurcsánnyal sem volt szerencsénk.
12/16 anonim válasza:
Bezzeg a Fidesz mindent megold!
Bezzeg a legjobb érv a másik mellett az,hogy a másik 0,00001%-al kevésbé korruptabb.
Bezzeg,ha nem az egyikre szavazol,automatikusan a másik tökeit nyalogatod tuti.
Tudtad,hogy létezik olyan ember is,aki egyiket sem pártolja?
WÁÓ
ÚRISTEN!!!
13/16 anonim válasza:
"Nem kell egyedülállónak lenni"
Mintha ez csak a kérdezőn múlna... 😳😂😂😂
14/16 anonim válasza:
Szövegértés? Ha tovább olvasod, szerintem kiderül hogy úgy értettem: nem kell ahhoz egyedülállónak lenni, hogy csak lehúzzanak. :D
15/16 anonim válasza:
Mire hármat számolsz! Felségjogon, - mint úgy általában mindenkitől!
16/16 anonim válasza:
Ezért gyűlölöm a családokat. Ők is szívnak most de legalább a válság előtt kaptak juttatást az adómból. Én meg lofaszt sem.
31F, egyedülálló, 10 éve dolgozó nem ember mert nem csináltam 3 gyereket a nemzetynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!