Szerintetek normális az, ha egyedül vagyok, akkor sokkal jobban tudom elvégzeni a feladataimat, jobban érzem magam?
Igen, teljesen normális.
Nincs "zavaró repülés", - kéretlen tanácsok, tevékenységedben feltartó, semmitmondó fecsegések, csörgő telefon, követhetetlen feladat-elágaztatás, mások által erőltetett tempó,
saját magad osztod be az energiáidat, rendelkezésedre álló műszaki-, technikai hátteret,
olyan szinten van rend körülötted, amely neked optimális a feladatait elvégzésére,
nem kritizál senki,
rendszer van a cselekményeid sorozatában,
átlátod, hogy éppen hol tartasz,
biztos lehetsz abban, hogy mi az, amire már nincs gondod,
nem kell alkudoznod senkivel, semmilyen okból,
te szabályozod magad körül a hőmérsékletet, huzatot, pihenőket.
Az emberek igen túlnyomó hányadának esetében egyáltalán nem mindegy, hogy ezek "a csillagok együtt állnak" vagy sem!
Hozzátenném, én bizonyos szintig szeretem ha körülvesznek szintén dolgozó emberek, mindenki teszi a dolgát, beszélgetnek a munkáról, én meg csendben hallgatom mint a rádiót.
Ami viszont nagyon leszív az a negatív gondolkodás és folyamatos panaszkodás. Munkatársaim ilyenek. Konkrétan azt látni, hogy egész nap vagy nincs a helyén, vagy ha ott van akkor internetezik. Persze mellette megy a 8 órán át tartó sírás-rívás mindenért is. Ha unatkozik az a baja, ha dolgozni kéne az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!