Normális esetben meddig kéne összejönnie az első párkapcsolatnak?
16 eves korodig ,ha nem alakul parkapcsolatod,akkor retardalt vagy.
Mindig vmi baja van az illetonek,aki nem kepes kialakitani parkapcsolatot. Osztonosen nem akarnak veled osszejonni. Ez az evolucio.
Amikor szeretnéd. Lehet, hogy valaki 25 éves koráig nem keres párkapcsolatot. Ez az ő dolga.
A kérdés inkább ott van, hogy miért nincs párkapcsolata az illetőnek.
Szerintem nincs ilyen korhatár, én a 30 évest is emberszámba veszem, ha nincs párkapcsolata. (kapcsolatra nem, de leginkább azért, mert 1. nekem már van, 2. túl öreg hozzám)
Nekem 20 évesen lett először, nem bánok semmit. (és lány vagyok)
Mint minden, ez is kitolódott az előző generációkhoz képest. Egy 19-20 éves fiatal még bőven lehet gimnazista (bukás nélkül!), aki az érettségire gyúr és a szülei házában, azok szabályai szerint él. Ebben a helyzetben még sokan nem akarnak párkapcsolatot, függetlenül attól, hogy amúgy egészségesek (testileg, lelkileg) és képesek lennének rá. Emellett van, aki még nem elég érett hozzá, mert az iskolán kívül semmilyen inger nem éri. Nem tapasztalja meg a felelősséget, a döntés helyzeteket, ezért kevésbé versenyképes egyéniség (nemtől függetlenül.) Ő is lehet akár huszonpár évesen érett felnőtt, aki potenciál jelölt egy párkapcsolatra, csak környezet változás kell hozzá.
Nem kell rögtön beskatulyázni azt, aki később kezdi. Semmiről nem késik le és semmivel sem rosszabb annál, aki 16 évesen már mindenen túl van.
Sosem fogod felfogni azzal a 3 agysejteddel, hogy ez nincs időhöz kötve? Meg kell kérdezni naponta.
Látod. Ezért nincs nőd. Mert ugyanazt csinálod nap mint nap, és mégis más eredményt vársz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!