Pasiként mennyire elfogadható vagy épp ciki ha szeretethiányos vagyok?
Ezt hasonlóan gondoltam én is, mármint hogy sok nőnek nem jön be ez a tipikus izomagyú pasi sem.
Egyébként benne lehet a dologban az is hogy nálunk családban pl megvan az a tipikus férfi-női szerep leosztás, aztán innen lehetnek bennem ilyen elképzelések.
Amúgy összességében nem vagyok az a nagyon érzékeny típus sem, sírós sem vagyok, de persze van hogy valami engem is elszomorít tehát nem küzdök mindenáron az érzések ellen.
Én olyan férfival/fiúval, akinek annyi lelki világa van, mint egy darab kőnek, össze se jönnék. Én is eléggé érzelmes, bújós vagyok, és nyilván szükség van valamennyire arra, hogy a partner is az legyen, különben nem fogja tolerálni, hogy sokat akarom szeretgetni.
Egyébként szerintem a legtöbb olyan lánynak, aki bújós természetű, ez csakis pozitívum lehet, legalábbis én imádnám, ha nem lenne az az érzésem, hogy kényszerítenem kell a párom, hogy bújjunk össze, mert magától is akarná
Jobb mintha drogoznál meg szexelnél mindenféle csajjal akivel összefutsz.
Szerintem cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!