Ciki az ha nekem sosem voltak barátaim?
24 éves fiú vagyok sosem volt egy barátom, haverom sem. Ez mennyire baj? Kicsit zavart régebben, de már elfogadtam, meg én nem vagyok az a bulizós típus így eleve nem is haverkodnának velem szívesen mások. Meg egyedül is jól érzem magam, főleg jó időben, mert akkor tudok biciklizni, kirándulni, kutyát sétáltatni. Meg a munkám is olyan amit szeretek, szabad vagyok, bár ott is egyedül vagyok (sofőrként dolgozom). Szóval néha rossz hogy ilyen magányos az életem, de végülis szeretek így is élni. De persze egy lánnyal lenne teljes az életem. De a lányoknál sincs szerencsém (még barátnőm sem volt, csak néhány randi).
Ciki ha valaki ilyen magányos farkas?
Lányoknak mi a véleménye erről?
Dehogy nehéz.
Nekem voltak barátaim, de elkoptak, mindkettőnk hibájából.
Nézz már körül, az emberek meg vannak bolondulva, nagyon ritkán lehet normális barátot találni.
Az a lényeg, hogy neked hogy jó. Ha ez megfelel, akkor nem baj, de a legtöbb ember számára ez biztosan fura lesz.
Nekem általános iskolában voltak utoljára barátaim, most 19 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!