Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül mit csinálhatnék...

Egyedül mit csinálhatnék minden egyes nap?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, világéletemben iszonyatosan magányos.

Most ezt nem részletezném, de 99%-ig addig kellek az embereknek, amíg meg tudják velem osztani a lelki gondokat, illetve amíg azt csinálom, amit ők akarnak.

Ugyanez vana programokkal. Ha én ajánlok valamit, SOHA NEM JÖN SENKI. Nem érnek rá, másik programra mennek, stb. Ellenben ha ők ajánlanak fel valamit, arra menni szoktam, hogy addig is szocializálódjak. Nem az érdeklődési körök mások, szimplán akkor mennek, amikor nekik kedvük van, és én vagyok aki mindig ugrik.

Ha ezt megszüntetem, amit csinálok már napok óta, egy barátom sincs és teljesen egyedül vagyok.

Pest közepén élek, viszont alapból elég szorongó ember vagyok, nehezen nyitok. Szóval, úgy adódott, hogy egyedül fogok boldogulni. Milyen programok, stb van, amire az ember egyedül is elmegy, és jól érzi magát? Én egyedül sosem tudtam elengedni magamat. Úgy érzem így nincs értelme semminek. Sétálni szoktam naponta 1 órát a Duna partján, a várban, stb, de hát ez így nem jó. Hiányoznak az emberek.

Most szombat van, megint meg volt beszélve program, amit lemondtak a barátnőim mert helyette máshova mennek, amit én nem szeretnék. Szóval:

egyedül, Budapesten, nőként. Mit csinálhatnék szombat este (és úgy bármikor?)

Köszönöm, aki segít.

2022. júl. 23. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Allatmenhelyen lehet vállalni kutyasétáltatást kerdezt meg a Noe alapítványt vagy a Rexet.

Mellette új ismerőseid is lehetnek. Meg a kutyak is aranyosak. :)

2022. júl. 24. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Én szívesen el megyek,mostmár van időm, persze előtte azért ismerjük meg egymást.

Neked is vannak ötleted és nekem is, kössük össze a hasznos a kellemessel.

Írhatok?

2022. júl. 24. 17:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem nemrég lett vége egy sokéves párkapcsolatomnak, így most kicsit kiélem a magányvágyamat. Persze én egyrészt férfi vagyok, másrészt az átlagnál sokkal jobban szeretek egyedül lenni, ezért az én időtöltési ötleteim nem biztos, hogy számodra is megoldást jelentenek.

Majdnem minden nap kijárok a budai helyekbe kirándulni, vagy csak ülni az erdőben, hegytetőkön, réteken, figyelem a természetet, gondolkodom mindenféle ötletemen, rajzolgatok, fotózok. Otthon a hobbijaimmal elég jól elvagyok, amikor pedig egy kis társaséletre vágyom, lenézek valami táncos szórakozóhelyre, vagy csak jártamban-keltemben beszélgetek másokkal. (Bár nem szoktam magamtól ismerkedni másokkal, mégis mindig szóba elegyednek velem idegenek, én pedig általában partner vagyok az ilyen spontán beszélgetésekben, szórakoztatnak és érdekelnek az emberek).

Az a fontos, hogy észre tudd venni a körülötted lévő világ apró örömeit, szépségeit is, ne mindig egy társtól vagy társaságtól várd a jót, ne a másokkal való kapcsolatoknak legyél kiszolgáltatva.

42F

2022. júl. 25. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!