Egyedül mit csinálhatnék minden egyes nap?
27/N vagyok, világéletemben iszonyatosan magányos.
Most ezt nem részletezném, de 99%-ig addig kellek az embereknek, amíg meg tudják velem osztani a lelki gondokat, illetve amíg azt csinálom, amit ők akarnak.
Ugyanez vana programokkal. Ha én ajánlok valamit, SOHA NEM JÖN SENKI. Nem érnek rá, másik programra mennek, stb. Ellenben ha ők ajánlanak fel valamit, arra menni szoktam, hogy addig is szocializálódjak. Nem az érdeklődési körök mások, szimplán akkor mennek, amikor nekik kedvük van, és én vagyok aki mindig ugrik.
Ha ezt megszüntetem, amit csinálok már napok óta, egy barátom sincs és teljesen egyedül vagyok.
Pest közepén élek, viszont alapból elég szorongó ember vagyok, nehezen nyitok. Szóval, úgy adódott, hogy egyedül fogok boldogulni. Milyen programok, stb van, amire az ember egyedül is elmegy, és jól érzi magát? Én egyedül sosem tudtam elengedni magamat. Úgy érzem így nincs értelme semminek. Sétálni szoktam naponta 1 órát a Duna partján, a várban, stb, de hát ez így nem jó. Hiányoznak az emberek.
Most szombat van, megint meg volt beszélve program, amit lemondtak a barátnőim mert helyette máshova mennek, amit én nem szeretnék. Szóval:
egyedül, Budapesten, nőként. Mit csinálhatnék szombat este (és úgy bármikor?)
Köszönöm, aki segít.
Sajnos ez a világ már csak ilyen, mindenki ki használja a másikat aztán eldobja mint egy rongyot, ez a modern 21 század.
Ezek az emberek akkor nem a barátaid, nekem is volt ilyen és inkább meg is szakítottam a kapcsolatot, ennek így kb semmi értelme nem volt.
Te milyen programokra szerettél volna el menni velük?
Ne haragudj de akiket te barátnak gondolsz azok már nem is azok és lehet hogy nem is voltak azok sosem.
Egy barát tud alkalmazkodni és szívesen el megy olyan programokra is amit a barátja szervezett, én biztosan el mennék, szerintem ez alap dolgok egy barátnál.
Nehéz erre válaszolni még nem tudom mit is szeretsz igazán?
Ha te ilyen jellegű vagy akkor sajnos mehetsz bárhová a világban nagyon nem hiszem hogy másképp lesz sajnos.
Teljesen megértelek.
Gyere mennyünk el együtt, hová szeretnél menni?
Csak BP belül szeretnél mozogni vagy akár azon kívül is?
Én jobb szeretek élőben beszélgetni,szóval ha gondolod akkor én benne lennék, persze csak barátkozni szeretnék mielőtt félreértés lenne.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!