Szinglik, milyen szingliként az élet?
Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 13:19
21/26 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy a sok hely de jó egyedül lenni ajanlom neked is nyilatkozó az élet minden percében így gondolja. Szerintem sokan pórul jártak vagy képtelenek ismerkedni és a beismerés helyett inkább előadják az önmaguk számára vigaszt nyújtó szöveget. Az ember társas lény és mindenki igényli a szeretetet, törődést. Ezt nem lehet letagadni. A magam részeről persze kényelmesebn egyedül élni, nem alkalmazkodva senkihez. De mindig ott van egy űr mélyen legbelül az emberben amit nem lehet pótolni semmivel. Az viszont vitathatatlan, hogy egy rossz kapcsolatnál ez még mindig jobb választás.
23/26 anonim válasza:
Gondoltam hogy le leszek pontozva. Kell az önámítás nehogy fájjon. :D
24/26 anonim válasza:
Ez nagyon sok tényezőtől függ. Én nemrég szakítottam a nőmmel, akit bár szerettem, úgy éreztem, totálisan bezárult az életem vele, a ragaszkodása és a csimpaszkodása megfojtott, eltűntek a barátaim, nem volt időm a hobijaimra, a gondolkodásra, a munka se ment, és unalmasan teltek a mindennapok. Amióta megint egyedül lettem, kezdek újra a régi önmagam lenni, nyitni az emberek felé, barátkozni, gondolkodni, hobbizni, lett egy jól fizető és izgalmas munkám, és mintha megindult volna a vérkeringés a testemben, agyamban.
De volt régen olyan időszakom is, amikor nagyon rosszul és magányosan éreztem magam, mert olyan nőtől kellett elszakadni, aki többet adott az életemhez, mint amennyit elvett belőle.
25/26 anonim válasza:
Nagyon szar. Egy éve a kutya sem áll velem szóba. Szerintem látszik a kisugárzásomon a végtelen szerelmi bánat amit mai napig érzek.
26/26 anonim válasza:
Még csak 1,5 éve vagyok szingli, az exemmel én szakítottam, így szerelmi bánatom nem volt. Nekem felszabadító érzés volt, mikor szingli lettem, és a mai napig szeretem azt a szabadságot és függetlenséget, amit ad nekem a szingli lét, de néha nagyon hiányzik valaki, aki átölel, simogat, meghallgat... Vannak barátaim, ott a családom, akikre számíthatok, ha baj van, tehát teljesen egyedül nem vagyok a világban, de azért egyre gyakrabban jut eszembe, hogy milyen jó lenne néha egy pasi, aki mellettem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!