Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szinglik, milyen szingliként...

Szinglik, milyen szingliként az élet?

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 13:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
Szomorú, magányos, üres, depresszív. :(
2022. júl. 21. 01:06
 12/26 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos annak ellenére,hogy eddigi párjaimat nagyon szerettem,mindent megadtam nekik - de egyetlen egy hűséges embert nem adott az élet.Mindenkiben csalódtam,mindenki megcsalt.

Öt éve vagyok ismét szingli,mindenhová magamban megyek,értelmes szót is ritkán tudok váltani,mert nincs kivel.

De félve az új csalódástól, egyre inkább átnézek az embereken és nem hiányoznak.

F

2022. júl. 21. 05:15
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Én csak egyedül tudom jól érezni magam, ezért természetesen szingli vagyok. Egy párkapcsolat elviselhetetlen szenvedés lenne nekem.
2022. júl. 21. 14:06
 14/26 anonim ***** válasza:
97%
Kettős. Egyfelől nagyon klassz, hogy mindig azt csinálok amit akarok. Nem kell kötelező programokra menni, bájologni a másik családjánál, nem kell várni a fürdőszobára meg a wcre, nem kell végighallgatnom senki problémait és a hűtőt sem zabálja ki senki meg az egész franciaágy az enyém. De az én problémáimat és örömeimet sem hallgatja meg senki és nincs kit megölelni, szeretni és engem sem szeret senki. Ez a része annyira nem vidám. Mikor meg bajban vagyok nem számíthatok senkire. Na ez a rész viszont már kifejezetten ijesztő.
2022. júl. 21. 19:49
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon jó, azt csinálok amit akarok és nem kell senkit elviselni.

Ajánlom neked is.

2022. júl. 21. 21:44
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

95%-ban jó a maradék 5% meg mikor azért eszembe jut hogy jó lenne egy társ akivel le tudok ülni beszélgetni,v agy egy filmet megnézni összebújva.

De extrém introvertráltként nem nagyon lesz ilyenre alakalom.

2022. júl. 22. 00:41
 17/26 anonim ***** válasza:
51%
Eleinte jó, aztán egyre szärabb.
2022. júl. 22. 01:08
 18/26 anonim válasza:
49%
Inkább egyedül, mint egy pszichopatával/okoskodóval. Szóval 12 éve egyedül és szuper!
2022. júl. 22. 13:12
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a saját kollegáim vallották be, hogy irigyelnek engem mert nincs gyerek, nem albérletben lakom hanem a saját házamban.

A munkán kívül azt csinálok amit akarok. Éves szinten milliókat költök magamra.

Amúgy már több próbálkozó is volt már, de kösz nem.

Az összes arra ment ki, hogy életképtelen vagyok és tartsál el.

Tartsanak el a szüleid pl anyád.

Volt kollegám is, aki összeált aranyásóval az 4 gyereket szült a nyakára. A férfi ma egy teljesen leépült alkoholista. A nő elvette az összes pénzét.

Nekem meg az a legnagyobb gondom, hogy mikor mit vegyek meg magamnak. Szeptemberre megyek pl egy haverral Balatonra.

És ez igy is fog maradni.

2022. júl. 23. 01:37
 20/26 anonim ***** válasza:
63%
Introvertált személyiség, 29 év, péntek este, bő fél liter pálinka... ez ilyen, önmagam ellensége vagyok, nem tudok ismerkedni, rosszul érzem magam emberek között, ugyanakkor mégis arról álmodozok, hogy egy lányt átölelhessek és azt mondhassam neki, hogy szeretlek.
2022. júl. 23. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!