Dolgoznátok egy csapatban nagyon kövér emberekkel? Zavarna titeket a látvány, esetleg élnétek negatív előítélettel az illetőről?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 21:51
21/27 anonim válasza:
Ha rendesen végzi a munkáját, akkor igen. Viszont nem csinálnék meg helyette semmit, amit a súlya miatt nem tud elvégezni.
22/27 anonim válasza:
Mi a ..csáért nem lehet kitölteni a kifejtős részt?!
Utálom az ilyen agyatlanok kérdéseit! Legalább valami kiindulópontot írnál! Magadtól! Nem mindenki 20diplomás semmittevő papírtologató.
Ez így csak provokáció!
Hogy értsd: TE vagy a dagi, a munkakör egy raktár. Nehezebben mozogsz, de igyekszel amennyire csak tudsz. Kollégád így is 3x annyit képes összekészíteni. Tolerálható-e. Hú de nehéz...
23/27 anonim válasza:
Hát zavarna, de azért inkább sajnálnám. Valahogy próbálnám megtudakolni az okát.
24/27 anonim válasza:
#22-es mi ez az agymenés? Csak én nem értem mit akar mondani?
25/27 anonim válasza:
Az irodavezető hölgyön kívül nálunk mindenki 110 kg felett van. Nincsen semmi jelentősége. Van akinek nagy a hasa, van aki szimplán magas, vaskos. Nincsenek negatív előítéletek, de megbeszéltük, ki hogyan jutott ide, illetve mik a tervei a súlyával kapcsolatban.
26/27 MrPifta válasza:
Én kimondottan örülnék neki, mert én szeretem a nagyon kövér embereket, akár férfi, akár nő
27/27 anonim válasza:
Szerintem érdekes kérdés.
Csak azért nem dolgoznék, mert szinte biztos, hogy én lennék különböző, mint ők, engem támadnának.
Túl vékony emberként rendszerint azok szólnak be, akik szintén nem lehetnek büszkék a külsejükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!