Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok, akik extrém durván nem...

Azok, akik extrém durván nem bírják a vér látványát, hogyan viszonyulnak a menstruációjukhoz?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

En meg akkor is rosszul leszek, ha csak egy beszelgetes soran felmerul a ver, tu, mutetek, stb, tehat kepzelheted, mennyire birom, vervetelnel is ajultam mar el, pedig meg csak oda se neztem :D

De nyilvanvaloan volt mar eleg idom megszokni a menstruaciot, sehogy nem viszonyulok hozza, megjon, ennyi. Pokol lenne az eletem, ha ez zavarna vagy rosszul lennek tole.

2021. szept. 18. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Egy ismerősöm azt mondta, hogy az a fajta vér nem undorítja. Én nem tudom, engem meg pont az undorít, hogy ilyen sötét, darabkás, ha megvágom a kezem, a friss élénkpiros nem zavar, de alul, az valami okádék, a szaga is. Régen gyerekként volt olyan osztálytársunk, akin mindig érezni lehetett és én is mindig attól féltem, amíg nem tamponoztam, mindig fújtam alul parfümöt meg sprét. Én úgy viselem el, hogy az első 3 napban nem nézek a tele tamponra, csak gyors a kukába dobom, az utolsó 2-ben meg az a kis folt annyira nem zavar már.
2021. szept. 18. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Bar iszonyu gusztustalan, az enyem, elfoglalt is vagyok azzal, hogy szepen ovatosan, nehogy a ruham foltos legyen, vagy amugy is szenvedek, igy nem erdekel. Mutet utan a korhazban idegen no veret is letorolem a deszkarol, oke, az altatas utani zavarodottsagban. De szerintem a sajat, es nem varatlan, indokolt ver az mas.
2021. szept. 18. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
A menstruációnál nem zavar, mert az természetes. Minden más esetben sérülés, betegség okozza és annak tudata miatt hátborzongató a vér látványa.
2021. szept. 18. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
30%
Én is rosszul vagyok a vértől, de szerencsére férfiként nem menstruálok... 🤷‍♂️
2021. szept. 19. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!